F***!!!

Øh! Har lige fået at vide, at indehaveren af forlaget sgu’ lige pludselig har stillet træskoene her blot en måneds tid før udgivelse af Kemoland. Og oven i købet under mistænkelige omstændigheder(!), udtalte politiet til lokalavisen i formiddags.

Stresset ihjel over alle sidste-øjebliks-rettelserne, jeg vil have foretaget i bogen? Snigmyrdet af et par regions-politikere i frygt for at den skinbarlige sandhed om hospitalssystemet skulle risikere at komme frem???

Hvilken betydning, det kommer til at have for projektet, har jeg ingen idé om. Måske oplaget bliver opkøbt af første og bedste spirituelle bogklub og solgt som selvhjælpsbog med vedhæftet røgelsespind – eller shippes til genbrug og omdannes til luksus-lokumspapir?

Det er trist, hvis hele arbejdet viser sig at være spildt.

Det er trist, hver gang et ungt menneske dør.

4 kommentarer
 1. Puslespil | Kemoland says: 7. september 201215:23

  [...] hos Nautilus’ grafiker (mit gamle forlag) var så godt som på plads, da ejeren pludselig besluttede sig for at stille træskoene. Det tager en rum tid, inden advokaten, der varetog boet, kan overdrage mig rettighederne, så [...]

 2. Dato for udgivelse | Kemoland says: 13. august 201215:08

  [...] er sat på ny, og denne gang lykkes [...]

 3. Dorte says: 12. april 201220:37

  Tak, Lise, det er godt nok noget gedigent møg – så lad os håbe på det bedste…

 4. Lise Henneberg says: 12. april 201219:48

  Kære Dorthe, det er da så urimeligt!! Håber du snart får overblik over “skaden” og dit ønske om at få bogen ud går i opfyldelse

Kommenter indlægget