Børnefri… i Kvickly

PAUSE!

Jeg har brug for en pause væk derhjemmefra – væk fra Ella. Ja, må med skam erkende, at jeg idag fik nok af at læse i Den store prinsessebog, hoppe på forhindringsbane og cykle bag på den trehjulede i gårdhaven. Nok af min lille dejlige medisterpølse, som bare kan køre mig så uendelig træt.

Og hvad gør man så, hvis man har brug for fred, lidt kvindetid væk fra børn og bleer? Så ta’r man da på weekend med veninderne, vil nogen måske foreslå. Men nix, den duer ikke, for i morgen skal jeg på 1. c.’s hyttetur med overnatning på hård madras i køjeseng.

Så jeg kørte ned i Roskilde downtown og klarede dagens indkøb – slendrede ikke mindre end 1 1/2 time rundt i Kvickly. Ja, lige præcis så desperat kan man blive af at være hjemmegående på tredje år, at hvilken som helst adspredelse er velkommen. Tøjbutikker gad jeg ikke, for kemo-kiloene har jeg stadig et – omend spinkelt – håb om at blive kvit inden næste shoppetur.

Og i Kvickly kan man faktisk være så heldig at finde to vasketøjskurve, et par gummistøvler og en køletaske, som man slet ikke var klar over, at man seriøst gik og manglede…

2 kommentarer
  1. Dorte says: 16. maj 201219:05

    Ja, bare der er én eneste, der viser den mindste smule interesse, får de hele smøren. Gosh, hvor jeg også har savnet den alderssvarende snak, man automatisk får over en kaffe på jobbet. Det er bare så hårdt at være isoleret!

  2. Susan says: 15. maj 201213:55

    Åh ja…kan godt huske når det blev for meget, det er svært at opfylde alle roller, mor, sygeplejerske, køkkendame, rengøringsdame og legekammerat. Ind imellem trænger man bare til noget andet, jeg elskede at komme en tur i netto og handle, og begyndte altid at sludre løs med kassedamen, de nåede som regel at få mange ting at vide, for pokker da, der var jo ikke andre at snakke med ;O) Stakkels dem!!!

Kommenter indlægget