Hyttetur 1. c.

“Min datter skal gå på en ganske almindelig folkeskole, for der møder man høj som lav.” Dette var mit velovervejede argument, da Nora fyldte seks.

Yeah right! I 1. c. vrimler det næsten udelukkende med førstnævnte, men det har da også helt klart sine fordele. Foruden direktører og jurister har vi en god håndfuld læger, hvilket viste sig at være ganske handy ved årets hyttetur.

Under en time efter ankomst røg en fars knæskal smertefuldt af led i en hockey-kamp, men han nåede knapt jorden, inden en anden far havde knækket den på plads!

Ellers stod den på rundbold, fodbold, klatreing, vand/brandmændfangst, Irma-middag, ristede skumfiduser og pyjamasparty på sovesalene i den seje Roar Hytte.

Tre konklusioner: 1) Jeg duer ikke til at sove i sovepose, 2) sikke skønne unger og 3) sikke dejligt hold forældre. Zzzzzz; næste år er Anders’ tur – nu go’ nat!

1 kommentar
  1. Den som venter | Kemoland says: 15. april 201313:44

    [...] Mens Lillesøster gled ind og ud af drømmeland på Riget, nød Storesøster gensynet med klassekammeraterne på den årlige hyttetur ved fjorden. [...]

Kommenter indlægget