Tanke-torsk

Det måtte jo ske før eller siden: Benzin-påfyldning i vores leasede diesel-bil.

Hump, hump, host og hark; et par hundrede meter efter tankstationen kører jeg ind til siden og stopper. Hva’ hulen sker der? Sådan sagde den da ikke før tankning. Oh, tankning??? Shit, jeg er vel ikke kommet til at putte forkert brændstof på dyret?

Fik ikke kvittering, så jeg googler nummeret og ringer tankpasseren op. Snarrådig ung gut spørger ind til tidspunktet og finder to tankninger frem fra standeren, der passer. Sherlock her yder mere end fantastisk service, for nu vil han pludselig gerne vide, om jeg har langt lyst hår. Øh bøh, tjo det er jo så mig, indrømmer blondinen (!!!). Ja, men så kan han da informere mig om, at jeg – ifølge overvågningen – ganske rigtigt har tanket med den forkerte tankpistol.

Great!

Fat i Europcar (der sender en autohjælp) , fat i Anders (der indstiller madlavningen) og – ikke mindst – fat i to iPads til ungerne. Inden længe løber den ene imidlertid tør for strøm, men der findes en gud, for under tømningen af bilen, der kort efter bliver udskiftet med en gammel ildelugtende Hyundai, finder jeg to slikkepinde i handskerummet. Yes, hjemturen er sikret, og jeg Glympser husbonden, der har middagen klar ved ankomst.

Egentlig et små-problem sammenlignet med de frygtelige børne-diagnoser, jeg møder Siv-huset.

Men egentlig også et kæmpe-problem, når man i sin PTSD-knold knapt kan overskue dagen i dag …

6 kommentarer
 1. Tycho Brahes-dag | Kemoland says: 18. september 201210:00

  [...] 2. Kollision med væltet afspærringskegle: Leasing-firma udskifter ødelagt bil for anden gang på en måned [...]

 2. Farvel og goddag | Kemoland says: 14. juli 201216:17

  [...] en veninde i nabolaget. Vi henter bilen fra værksted (motor intakt så ingen monster-regning efter uheldet, pyh) og indtager middagen på [...]

 3. Connie says: 11. juli 201223:15

  Prøvede det, men det var så en lånebil!!! Det var dog den bedste løsning, nemlig diesel på en benzinbil. D har vist brændt motoren af. Har man først drejet nøglen og startet bilen, så er der ifølge værkstedet ikke meget at komme efter på motoren!! Men hvis det er en leasingbil, så dækker de vel det, eller hur? :-)

 4. Dorte says: 11. juli 201212:30

  Ja, kan godt grine af det, hvis forsikringen betaler – og jeg er glad for, at jeg trods alt har så meget omløb i hovedet, at jeg standsede med det samme, da den sagde underligt, så motoren ikke har taget skade :-/ Og @ sviger – den der Lupo har han da aldrig udlånt alligevel, hrmpf!

 5. Karin says: 10. juli 201222:07

  “Never a dull moment” ; når svigerfaren hører dette, får du da aldrig lov til at låne Lupo´en – medmindre den er fuldtanket – selvfølgelig :- )

 6. Susan says: 10. juli 201221:26

  Haha…god griner :o ) Af samme årsag må jeg ikke fylde på vores bil som også er en diesel, jeg er ikke blondine, men jeg kunne også finde på det ;O))

Kommenter indlægget