Græskartid

Efterårsaktiviteter leder tanken hen på min søsters efterårssuppe med hokaido-græskar.

Græskarsuppe: 1 hokaido-græskar, 750 g bagekartofler, 3 store gulerødder, 3 store løg, 2 tørrede chili u/ kerner, 3 øko-boullionterninger (ikke så stærke som alm.), 3 cm. ingefær, lidt fløde, urtesalt og peber efter smag.

Klargør grøntsagerne (undtagen græskar) og put dem i en stor gryde, efterhånden som de er klar. Chili lægges derned i thepose. Kog 1 time. Skræl græskaret og skær i tern – bages i ovnen 45 min. Blend det hele (uden chili).Tilsæt lidt fløde og smag til med urtesalt og peper. Serveres med ristet bacon i strimler/tern og groft brød.

1 kommentar
  1. Zzzz | Kemoland says: 25. oktober 201517:20

    [...] Nu vil vi skære os et par græskarlygter og brygge en spandfuld suppe. Efter søsters ypperlige opskrift. [...]

Kommenter indlægget