5 kommentarer
  1. Helle says: 6. oktober 201216:06

    Kæreste Dorte.

    Jeg har været så heldig lige at have Smilla og mine 2 andre børn med på Mallorca (sådan helt som almindelig turist), så bevar håbet. Smillas situation så så sort ud, og nu har hun været på ferie i udlandet. Hun har små og ubetydelige komplikationer nu fra transplantationen(ved godt det kan være anderledes), og hun vil bare frem i verden. Riget (danmark) er de bedste i verden til at transplantere børn sammen med St. judes i Amerika, så hun er i gode hænder. Transplantationslægerne er utrolig dygtige og meget velovervejede.
    Jeg kan huske jeg tænkte ligesom dig: Hvad f…… skal mit barn igennem alt det her og så har de ingen garantier for det virker? Jeg var jo godt klar over 5 min. efter, at jeg til enhver tid ville tage chancen, men frustrationerne over aldrig (føler man) at kunne sige, nu er det ovre, de er bare så fortærende og opslidende.
    Jeg ved uden at kende dig særlig godt, at du gør det flot som Ellas mor. Hun har en fantastisk familie, som hjælper hende igennem det her, og så kan man ikke mere. Håber alt det bedste for hende og jer andre 3.

  2. Dorte says: 2. oktober 201215:54

    Tak Inge <3

  3. Inge says: 2. oktober 201215:08

    Stærkt indlæg Dorte!!! Love herfra!!!!!

  4. Dorte says: 2. oktober 201211:56

    Vinen er klar – ses lige om lidt !!!

  5. Tine says: 2. oktober 201211:47

    Tak for dit levende indlæg, det var rart at se dig. Det er hudløst på en måde – og meget givende også. Jeg fik sådan en lyst til at give dig en rigtig krammer og dele en flaske vin :) – Caro ti <3

Kommenter indlægget