Rå kvinde!

Sidder her på hummeret og føler mig ensom over min rodfrugtesuppe. Tænker på gårsdagens workshop-frokost serveret af kok, kostvejleder og sundhedskonsulent Anita som lille præsentation af hendes nye bog Rimelig Rå, der – spækket med fede fotos – handler om:

… moderne og sunde madvaner, hverdagsmad med rawfood, næringsrigtig energimad og klimavenlig mad. Det er mad, du finder i naturen, økologisk kød, gode mælkeprodukter og ikke mindst superfood, som er fødevarer med ekstra stor koncentration af næringsstoffer. Alle ingredienser til opskrifterne i bogen kan fås i almindelige velassorterede supermarkeder.

Smagte overraskende fantastisk og virker ikke spor avanceret, når man bladrer i bogen. Umiddelbart er snittearbejdet måske det mest ressource-krævende. Men det kan man da få ungerne til, eller hva’?

0 kommentarer
Kommenter indlægget