Efterår

Svampejagt i skoven, ild i brændeovnen og leg i efterårsløvet. 2 x 2 veninder. Marie Louise og datter kom på visit i sommerskuret og blev, til mørket faldt på.

For hver dag, der går, holder jeg en lille bid mere af min fritidshybel. En lille ekstra bid luft og energi. Stortrives i naturen deroppe. Simple living i lyngen for fulde gardiner. Og frihed. Følelsen følger med hjem til Roskilde. Lidt som at have køreklar bil stående i carporten; man kan suse til verdens ende, lige når man lyster – og selv om man ikke gør det, så giver bare tanken et ekstra boost.

Min sommerstue, mit efterårshi – a Room of My Own.

Nora ligger og snorker efter en dejlig sidste efterårsferiedag, men inden hun lukkede øjnene i, foreslog hun, at vi inviterede til party:

“For hvor har vi altså mange gode venner, og er det egentlig ikke dumt kun at holde fest, når man er glad for noget, for så er man jo allerede i godt humør. Hvorfor fester man aldrig, når man er ked – det er da dér, man har mest brug for det?”

Min kloge pige – hvor jeg dog elsker hendes logik.

5 kommentarer
 1. Marie Louise says: 27. oktober 201214:15

  Hej farmor! Vi spiste kun Carl Johan-erne, som ikke kan forveksles med noget giftigt – de gode svampejægerne tager ingen chancer! De smagte vildt godt i øvrigt :-)

 2. Farmor says: 23. oktober 201214:33

  Er bare glad for, at I overlevede svamperetten – tænker Marie Louise har nogle erfaringer som svampejæger fra Sverige, siger en svampe-skeptisk farmor!

 3. Marie Louise says: 22. oktober 201218:20

  Jeg kan da godt forstå, at du er helt skudt i Skuret. Det var en helt vidunderlig dag, selv om svampene kun var orangekantareller. Og jeg kommer i øvrigt gerne til enhver fest, du måtte holde!

 4. Susan says: 22. oktober 201214:14

  Klog pige…lad os holde nogen fester med dem vi holder af :O)

 5. Farmor & Farfar says: 22. oktober 201213:57

  Man kan kun elske den lille, store pige :)

Kommenter indlægget