KEMOLAND som ebog

Næh dog, har lige observeret, at KEMOLAND øjensynlig også udkommer som ebog i morgen sammen med det klassiske papirformat. Ejer faktisk ikke selv en eneste elektronisk bog, men det er da et godt tiltag for dem, der er til det.

Forstår bare ikke helt, hvordan man kan fravælge lyden, duften og følelsen af en vaskeægte indbundet bog med tråd, lim og knitrende sider. Alle bøgerne i min bristefærdige reol har en historie – hver og en – om lige netop den periode i mit liv, hvor jeg læste den. Bare et kig på bogryggen bringer minder fra en svunden tid. En tid fyldt med oplevelser, som gør mig til den, jeg er i dag.

Nå, hver sin smag …

6 kommentarer
 1. Anne says: 26. oktober 201222:38

  Tak – fundet og købt!

  • Dorte says: 26. oktober 201222:39

   Så si’r jeg tak for handlen ;-) Glæder mig til at høre, hvad du syn’s …

 2. Dorte says: 26. oktober 201221:48

  @ Anne: Det kan man flere steder, bla. hos williamdam.dk :-)

 3. Anne says: 26. oktober 201221:18

  Hvor kan man købe den som ebog? Jeg kan ikke finde den – ej heller link til stedet her på sitet.
  P.S: Tillykke med udgivelsen!

 4. Lise Bugtrup Henneberg says: 23. oktober 201219:42

  Dorte jeg forstår dig. Har min lille bogsamling af min “one-and-only forfatter. De har tronet i stuen til Henrik forviste dem til reolen i gangen. Bare fordi hylden ikke kunne holde dem alle mere!
  Har en enkelt e-bog, den var billig og det skulle prøves. Godet: du har den altid på dig, kam læse når og hvornår du har lyst (bla når jeg putter Jess, der stadig ikke kan falde i søvn alene. Den er praktisk. Men en bog er en rigtig bog. Glæder mig til at læse kemoland :)
  Knus

 5. mor says: 22. oktober 201213:46

  Ja, hvad var jeg uden min over fire meter lange reol med en blanding af gamle, lasede, gennemlæste bøger (som du selv har været med til at tygge dig igennem, fra du kunne læse) – og fine. nyere bøger – bl.a. din “KEMOLAND” , som det ser ud til, at mange nu vil få stående i deres bogreoler. Lad os håbe den vil gøre det lettere for nogle af de stakkels forældre, som indlægges med deres børn på 5054 – ALL INCL Det har jo hele tiden været dit ønske, Dorte. Kærlig hilsen Mor.

Kommenter indlægget