Tv-debut … aaaargh!

“I stedet for at sidde der og blogge om din tøjkrise, hvorfor ser du så ikke at få den løst?”, er Anders’ tørre bemærkning, da jeg – lettere panisk – informere ham om invitationen til GO’morgen Danmark om under 18 timer.

Her er jo en enestående mulighed for at bidrage til, at der sættes fokus på børnekræft, men den kom sgu’ lidt bag på mig alligevel. En bravende god nyhed er imidlertid, at man ikke – som jeg ellers troede – behøver at stå op kl. pis om natten men bare skal indfinde sig til sminkøsen sådan 08-ish. Og nu har jeg en god undskyldning for ikke at være den, der skal lægge Ella i narkose i morgen, selv om det var min tur. For følelsen af afsked med min lille slappe datter på operationsbordet vænner jeg mig aldrig nogensinde til.

Så jeg takkede ja og endevender nu min minimum-to-str.-for-lille-garderobe, mens jeg febrisk kigger efter noget “helst ikke småt-prikket, -ternet eller -stribet”.

23 kommentarer
 1. Ida says: 24. oktober 201212:43

  Kære Dorte

  Fantastisk indslag i dag. Hvor er det stærkt. Vores tanker går til jer og Ella og håber virkelig den lille fighter får bugt med det for good.
  Mange kærlige hilsner
  Ida

 2. Cille says: 24. oktober 201211:29

  Kæreste Dorte har lige set indslaget, du er og bliver fantastisk.
  Bogen landede også hos os igår, fantasik bog, jeg som ellers ikke læser har allerede “slugt” de første 100 sider. Sender tusinde tanker til jer.

 3. Theresia says: 24. oktober 201211:24

  Kære Dorte
  Jeg har lige set dig på TV2!
  Jeg har dyb, dyb respekt for dig! Og hvor det berørte mig!
  Jeg har selv en søn på 2 et halvt. Hans bedste ven, har en kræftsyg mor.
  Hun er som du, åben og ærlig. I min verden er det en fantastisk styrke!
  Jeg sender jer tanker!
  Mange hilsner
  Theresia

 4. Mette says: 24. oktober 201211:24

  Hvor er du en fantastisk mor!!! Jeg er sikker på, at du indeni er ved at eksplodere i kærlighed til din lille datter og hendes storesøster, men ikke mindst i frustration over, hvad din familie skal gå igennem. Sender dig og din familie den største bunke held og lykke. Du kommer til at rykke verden for mange ramte familier. Tak for det :-)

 5. Marianne says: 24. oktober 201211:23

  Det var stækt og sejt gået af dig, Dorte. Er meget rørt efter at have set dit indslag!
  PS: Og du så brandgodt ud :0)

 6. Tanja says: 24. oktober 201210:25

  Puha rørende og stærkt indlæg i TV…. jeg føler med jer og jeres familie og ked af at høre om tilbagefaldet : (…….. hilsen naboen i sommerlandet.

 7. Hanne D. says: 24. oktober 201210:21

  Kære Dorte
  Har lige set indslaget i Go’morgen Danmark.
  Hvor var det stærkt og meget rørende, at se og høre dig. Du bragede igennem skærmen med din udstråling, din ærlighed, dit overskud og din styrke.
  Ønsker det bedste for dig, Ella og din søde familie og fantastiske venner som støtter jer

 8. Farmor & Farfar says: 24. oktober 201209:49

  Godt gået, kære Dorte. Håber, du fik sat fokus på cancer – OGSÅ når det gælder de mange små patienter og på problematikken: – når ét familiemedlem får cancer, bliver hele familien cancerramt!

 9. Susanne P says: 24. oktober 201209:04

  Rørende indslag på tv, jeg har intet klogt at sige andet end rigtig god bedring med jeres lille Ella håber så meget hun kommer sig

 10. Diana Lindegaard says: 24. oktober 201208:59

  Søde Dorte,

  Jeg har netop set dig på Go morgen Danmark og du var fuldstændig fantastisk!
  Tak fordi du har skrevet din vigtige, vigtige bog og tak fordi du overskuer at dele dine tanker om det mareridt, som alle forældre frygter.

  Modtag de kærligste tanker til dig og din familie
  Diana Lindegaard

 11. Louise hamann says: 24. oktober 201208:55

  Så er du også tv Star godt gået. Det rørt mig, synes du fik sagt mange gode ting.

 12. morten würtz says: 24. oktober 201208:49

  min dybeste respekt til ella´s mor at hun kan stille op i morgen tv og fortælle om ella´s sygsom, håber det bedste for famillien…. havde selv en far der døde af rygmarvs kræft for 5år siden en kæmpe sorg for både mig, mine børn, søskende og min mor.. dbh morten

 13. Connie says: 23. oktober 201223:06

  Fantastisk. Jeg sidder desværre i en træning hele formiddagen, men har fluks sat optageren til. Mon ikke tv’et kommer til at køre i baggrunden, så jeg lige kan lure, når du er på skærmen. Og lidt sjovt, for vi kender snart alle dem, der kommer på skærmen i disse dage. Beatrice, som er i vælten nu her kender vi selvfølgelig også fra hjerteafdelingen. Og nu jer. :)

 14. Anne krasilnikoff says: 23. oktober 201222:07

  Håber at kunne gense dig da jeg har langt møde, men mine tanker vil være hos dig. Sender god karma. Knus fra Anne

 15. Maria Møhring says: 23. oktober 201220:49

  Tillykke med at du nu kan tilføje forfatter til dit CV. Håber at kunne se dig i TV på nettet i morgen, når jeg kommer fra arbejde.

 16. Tina Hargaard says: 23. oktober 201219:47

  Søde skønne Dorte. Uanset hvad du vælger af tøj vil det være så fuldstændigt irrellevant for det forfærdelige emne du skal tale om. Men jeg ved, at du har ordet i din magt, så er der en der kan skabe opmærksomhed og fange seerne, så er det dig. Er ikke hjemme til at se det – men sætter manden til at optage. break a leg – er det ikke sådan man siger. knus

 17. Marie Louise says: 23. oktober 201219:36

  Har du overvejet at droppe tøjet og i stedet drapere dig i det kornfarvede maxi-hår, du holder dig for tiden? Vildt god pr – jeg siger det bare!

 18. Charlotte says: 23. oktober 201217:18

  Stort tillykke med udgivelse. Glæder mig til at købe og læse den. Hvor kan man købe den henne? Og vildt sejt med tv-debut. Hvad tid folder du dig ud på skærmen? Jeg må se kvinden bag de kloge ord. Held og lykke – også med tøjet :-)

 19. Suzette Larsen says: 23. oktober 201216:43

  Hej Dorte,

  Prøvede at sende tidligere i dag … men jeg kunne af en eller anden årsag ikke kommentere. Nå, men i al fald – tusind gange til lykke med i dag. Det er en stor dag, det ved jeg :-) Og i morgen … held og lykke. Det gør du garanteret rigtig godt!!

 20. Karina says: 23. oktober 201216:00

  Det glæder jeg mig til at se :o ) Pøj pøj

 21. Sofia says: 23. oktober 201215:06

  Som Tine skriver, så glæder jeg mig også til, at se dig på skærmen. Det er vigtigt med fokus på kræft..
  Mange tanker herfra.. (og pyt med tøjet.. det vigtigste er budskabet <3 )

 22. Susan says: 23. oktober 201215:05

  Fedt Dorte !!! Så må vi se med imorgen :O)

 23. Tine says: 23. oktober 201215:04

  Jeg glæder mig til at se dig :) Go for it – og skab opmærksomhed for livet med kræft på godt og ondt.

  Kram Tine

Kommenter indlægget