7,5 minutes of fame

Mørkt mørkt mørkt, da jeg står op. Nora sendes i morgen-SFO for anden gang i sin skoletid. Lidt spændende altså. Triller mod staden gennem trafikken; dagens første uheld rapporteres i radioen – ush!

Finder mig en fremragende p-plads ved siden af Glyptoteket, ind af Tivoli-bagindgang, forbi græskar/halmballe-udstilling, røde hjertelamper i trætoppene, og:

GO’ morgen Danmark – så står vi op!!!

Fik en meget varm og kærlig velkomst; følte mig dejligt trygt tilpas under hele seancen – lige fra morgenmad i køkkenet omgivet af en flok syngende Phantom-of-the-Opera-fans til airbrush, hårlak, mikrofonpåsættelse og forberedende intro-møde med Morten.

Blev nusset om, blev krammet, blev hørt. Tak til hele holdet for en super start på dagen.

Nu afsted til min lille kemoged på Riget …

 

 

 

 

22 kommentarer
 1. Lene Kristiansen says: 6. november 201213:04

  Kære Dorte – og Anders
  Du gjorde det SÅ flot i morgen-TV. Jeg er nu næsten færdig med at læse din bog – den kom morgenen efter jeg havde bestilt den, og jeg kan ikke lægge den fra mig. Hvor er du god til ord, og nye ord hele tiden,og til at give følelserne ord, og hvor vi tænker på jeres lille familie hele tiden. Jeg husker, hvordan jeg havde det, da min Anders fik konstateret hjertefejl og skulle brokopereres. og det er ingenting imod det, I er igennem. Vores varme tanker går til jer.
  Knus Lene og finn

 2. Billedserie | Kemoland says: 5. november 201219:41

  [...] at få offentliggjort et hav af fotos af sig selv uden at se dem først. Lidt ligesom at være live i tv. Men hun har ellers øje for at indfange stemningerne med sin linse, hende [...]

 3. Trine Thorendal says: 27. oktober 201210:38

  Kære Dorte
  Har lige set det, og det var så flot. Du er beundringsværdig i din ro og afklarethed. Phyy at kunne fortælle så ærligt uden at knække sammen. Også kæmpe kæmpe stort tillykke med bogen. Er så glad for at det hele gik op i sidste ende og jeg er sikker på den vil være en hjælp til rigtig mange!

  Ønsker om alt det bedste til dig og din familie.

 4. Anne krasilnikoff says: 25. oktober 201217:01

  Hvor var det et flot indslag og hudløst ærlig. Du har bare så meget mod. Jeg er dybt imponeret. Knus fra Anne

 5. sechen says: 25. oktober 201215:30

  Jeg har lige set indslaget på net-tv efter at være faldet over din blog for et par uger siden. Hvor er det utrolig flot at du stiller op og fortæller og kan gøre det uden at stor-tude som jeg (jeg har en søn på din Ellas alder). Det er en fantastisk blog du har – og jeg er sikker på at den kan komme mange kræftramte familier til gode.
  Har selv en kræftramt søster med to små børn og synes der er mange gode råd fra dig! Så tak for det!

  Alt det bedste til dig, Ella og jeres familie!

 6. Tina Hargaard says: 25. oktober 201214:10

  Dorte, hvor var du bare god. fik det ikke set live, men idag på pc´eren. Morten var rørt, og det var jeg også. Det er så flot at du kæmper og fortæller den historie, som så mange andre ikke har overskud til at fortælle. og du fik valgt det rette tøj – du så skøn ud :-) lignede sig selv, ikke en dag ældre end da vi fik hue på :-)

 7. Borderline Ensemble says: 25. oktober 201213:37

  Kære Dorte. Vi mødtes i dag på righospitalet, hvor vi spille den tegning Ella havde lavet. Det var en fornøjelse at møde Ella & Co og vi glæder os til igen at gæste righospitalets 5054.

 8. Anders says: 25. oktober 201211:59

  Så har Dorte jo 7,5 minuts berømmelse tilgode. :-)

 9. Karin says: 25. oktober 201209:17

  En flot præstation! Du var både saglig og sårbar – en god ambassadør for sagen, selvom du kun halvt levede op til dette gamle citat af Andy Warhol: “In the future everyone will be famous for 15 minutes ” :)

 10. Maria says: 25. oktober 201209:12

  Kære Dorte, Må tilslutte mig alle de andre her på siden. Så dig igår på skærmen. Virkelig ærligt, stærkt og rørende indslag. Også jeg blev dybt berørt. Kh Maria

 11. Linda Frandsen says: 25. oktober 201208:49

  Kære “Dutten”

  Her en lille hilsen fra “gamle” venner.
  Det gør mig så ondt på dine og din mands vegne, at I skal have denne hårde kamp.

  Jeg mistede jo min far til kræften, da jeg var 5 måneder henne med vores søn, så jeg har også haft det alt for tæt inde på livet. Jans far ligger også på Riget med kræft for 3. gang, så det er kun et spørgsmål om tid.

  Selvom vi har mistet kontakten, blev jeg glad for at se, at du stadig ser fantastisk godt ud og jeg er fuld af beundring for din måde at takle hele situationen på. Du har altid været en meget stærk person.

  Mange kærlige tanker og ønsker om alt godt
  Linda og Jan Frandsen

 12. Mos Gerda says: 25. oktober 201200:51

  Stort tillykke med bog-debut og TV-debut. Godt gået!

 13. Winnie says: 24. oktober 201222:13

  Kære Dorte. Hvor er du sej, har lige set indslaget på go TV2 dk langt væk fra lille dk helt i ny og sider med tåre i mine øjne. Det er så flot det du har gjort og jeg glæder mig til at komme hjem og købe din bog og læse den. Knus fra winnie( filt)

 14. Agnethe says: 24. oktober 201221:59

  Hej Dorte
  Jeg skriver til dig fordi indslaget i Go Morgen Danmark rørte mig dybt!
  Så dybt at jeg har tænkt på jer flere gange i dag.
  Jeg vil ikke sidde her og fortælle om vores situation, blot sige at jeg føler med jer, ved hvor opslidende det er at være en splittet familie pga syg barn. Ved hvor skod vores Rigshospital er at opholde sig på, både fysisk og psykisk. Ved hvordan det er at leve med angsten.
  Kæmp for alt hvad du har kær, nøjagtig som i har gjort indtil nu.
  I vil være i mine tanker og jeg vil uden tvivl følge jer her på din blog.

  Kærlige tanker fra en mor i vestjylland.

 15. mikael says: 24. oktober 201221:52

  Hej Dorte.
  Det var et smukt, ærligt og balanceret interview. God beskrivelse af tingene og gengivelse af tanker og dagligdag. Hvor er det flot, at du på denne måde kan skabe opmærksomhed her i tema-ugen.
  Kram herfra
  Mikael + fam

 16. Anne says: 24. oktober 201220:52

  Sikke en debut! Det var intenst, velovervejet og rørende at se og høre! Alle de bedste ønsker om god bedring, fra en som glæder sig til at læse Kemoland! Tillykke med udgivelsen!

 17. Louise says: 24. oktober 201220:15

  For mig var det 7 intense, fine og ikke mindst stærke minutter. Godt gået!

 18. Tove Nygaard says: 24. oktober 201219:43

  Hej Dorte.
  Har lige set dig på TV og har lige kigget lidt på din blog. DU er den sejeste kvinde jeg har “mødt” ( jeg har jo ikke mødt dig….. )
  Jeg beundre dig for din overskud til at stille op på TV og fortælle en lille bid af din historie. Jeg håber det bedste for jer.
  Knus og gode tanker fra en som vil læse din bog og følge din blog.

 19. Athena says: 24. oktober 201219:38

  Du var simpelhen fremragende :) rolig, fattet og køn:)- du fortalte din sag, så vi alle blev rørte og hørte dig.. Med Morten som tydeligt havde en stor klump i halsen.. Sender dig og din familie mange tanker og kram.

 20. susan binau says: 24. oktober 201219:08

  Det var et rigtig godt indslag og du virkede meget rolig og selvsikker. FLOT debut, det er nok ikke sidste gang vi se dig på en tv skærm. Stort tillykke med bogudgivelsen iøvrigt:-)

  Knus og KH susan

 21. Marie Louise says: 24. oktober 201218:55

  Hvor var du god! Har lige set det hjemme på den store skærm. Velformuleret og reflekteret i alle dine svar. Jeg tilslutter mig Maria i gruppen af dem, der ikke kunne have gjort det lige så godt. Og så så du også fantastisk ud. Mange kram fra Marie Louise

 22. Maria Møhring says: 24. oktober 201218:37

  Dejligt at det var en god oplevelse. Du var god – er ikke sikker på at jeg ville have kunne gjort det lige så godt. Kram til dig

Kommenter indlægget