Bor-fucking-relia

Øv øv øv, hvor har jeg det skidt.

Underlig rød plet tog for et par dage siden et kæmpe-leap og dækkede pludselig det meste af halsen i en skrånende hævet og brændende varm aftegning.

“Hm”, tænkte mor her, “det må jeg vist lige få kigget på ved lejlighed.”

“Borrelia”, sagde Ellas onkolog, “behandling kan ikke gå hurtigt nok.”

“Argh!”, stønnede jeg og startede fluks antibiotika op.

Og tak skal da godt nok ha’, kære overlæge, for også at holde et vågent øje med forældrenes helbred. En halvsidet ansigts-lammelse ville have været et forrygende supplement til familie-krisen, eller hva’?

4 kommentarer
 1. Dorte says: 29. oktober 201219:39

  Tak alle – og ja, flåten i paradiset fik ram på mig. Men jeg elsker ikke mit sommerskur mindre af den grund. For det er rådyrene, der bringer flåterne til lyngen. Og rådyrene er gode af have spadserende i haven ;-)

 2. Svigermor says: 29. oktober 201210:36

  Jameeen, det skulle da være svigermor, der fik det der bid. Jeg havde jo i forvejen flåt-o-fobi og ville nok have anet uråd lidt før – og så har jeg også bedre tid til sådan noget ( alligevel: bank-under-bordet, salt-over-skulderen, spyt-tre-gange og hele molevitten ) Godt du blev fundet ud – god bedring!

 3. mikael says: 28. oktober 201223:20

  øvv da, er det sommerhuset/-skuret der har budt på den slags. Det lyder som om, det var på høje tid, at du blev tilset af en læge (hvilket jo ironisk kan være temmelig besværligt som forælder til et cancerbarn, for hvordan skal man lige få tid til at gå til egen læge).
  God bedring med det – var selv igennem lidt af en hestekur mod borrelia-infektion for en del år siden. Erindrer desværre, at jeg blev noget træt af den antibiotika, jeg fik (sagt på jysk)…….håber du får en mindre bivirkningstung. Mange store kram og varme tanker herfra
  Mikael

 4. Heidi Dyreby says: 28. oktober 201221:26

  Rigtig god bedring kære…hvor er Det træls og Øv øv øv…tænker på jer

Kommenter indlægget