Endnu en dag på afd. 5054

Velkommen til mit arbejdsværelse: En hygiegnisk plastiklænestol – taburet som sofabord.

Når indlagt er det altså herfra, jeg blogger med bitter-sjasket maskinkaffe i glas.

Så læner jeg mig tilbage i det klistrende polster og nyder udsigten. Og her taler jeg ikke om smalle glimt af Østerbro gennem nedrullede metalpersienner – nej, her taler jeg om synet af lille smukke Tyksak, der ligger med dynen om den skaldede isse i sin knirkende grønne hospitalsseng.

“Vil du med ned til lidt eftermiddagskage?”, inviterer jeg. Trul ryster på hovedet og vender sig om på siden. Det har også været en hård dag. Morgenmad gik direkte over i frokost med mellemliggende udhuling af græskar, maling og bagning af edderkoppe-stager og orange keramik-lygter. Med batteridrevne fyrfadslys.

Nu er Ella forståeligt nok træt – og muligvis også mæt efter tre bananer i rap. Hvilken appetit! Kemoen giver sære indfald; i morges vågnede hun og galede på frikadeller. I fælleskøkkenet mødte vi en mor, der var sendt afsted efter popcorn – en anden bagte lasagne. Kl. 08!

Siestaen er ved at være slut og stuegangs-læge på trapperne. Jeg fik nået at takke ja til workshop-invitation i Dansk Selskab for Patientsikkerhed og ansøgt GO-CARD om hjælp til at sætte fokus på børnekræft. Så jeg slukker for MacBook. Mit vindue ud til den virkelige verden. Hvor vejret har slået om, og vinteren er på vej. Hvor arbejdsdagen så småt er ovre, og de små pus skal hentes fra institution. Lektier, aftensmad, bad, putning og ahhhhh: Voksentid!

Go’ aften til alle jer derude!

7 kommentarer
 1. Dorte says: 6. november 201214:06

  Aaaaah! Så er det sidste glas tomt – GUF, Inge!!!

 2. … og Halloween varer lige til? | Kemoland says: 5. november 201215:57

  [...] altså stadigvæk Ellas fine edderkopper stående, som hun kreerede i sidste uge på Riget til Halloween-hygge. For de er bare så fine, synes [...]

 3. Thea says: 31. oktober 201209:55

  @Dorte , I kan være helt rolige der er hvad 11 mil i databasen, så der er et match til jer.
  Det er jeg helt sikker på <3
  Du skal i øvrigt bare sige til hvis du skal have hjælp med din focus kampagne ;)

 4. Dorte says: 29. oktober 201219:48

  @ Thea: Ush, ja – det er skumle sager at høre om manglende donorer. Vi matchede ikke men har fået besked om, at vores helt-igennem-danske gener skulle være et plus. Så lad os håber det :-/

 5. Dorte says: 29. oktober 201219:45

  @ Inge – øv øv øv jeg er på Riget og øv igen. Jeg sagde øv!

 6. Thea says: 29. oktober 201218:05

  Det lyder spændende med Go-card – da vi var igennem forløbet blev vi opmærksomme med den joker der kan være med at finde en marvdonor, hvis man er lidt mikset, som fx vores søn der er 1/4 del grønlænder – det blev ikke aktuelt for os, men det var jo hårdt at se den egyptiske knægt bukke under pga manglende donormatch eller den grønlandske dreng der fik forlænget sin kemo i laaaang tid grundet manglende donor.
  Jeg har forsøgt hist og pist at lokke politikere til at rette fokus på det her og ja forleden da Knitting Bee var på kaffebar, sad der to unge kvinder og talte om at oprette sig som organdonor, så måtte jeg jo lige bryde ind og fortælle dem hvor nemt der er at være marvdonor ;)
  Må det blive en god og rolig aften i kemoland :)

 7. Inge says: 29. oktober 201217:44

  Ville have været forbi hjemme hos dig i aften med hindbærsyltetøj… jeg har to glas til dig uden konserveringsmiddel, så de skal guffes indenfor ikke for lang tid.

  Da jeg lavede det igår var det superlækkert med varm syltetøj i A38:-)

  Sig til når du er i Roskilde… og jeg smutteer lige forbi:-)

  Også en god aften til dig og din tyksak!

Kommenter indlægget