A Normal Life

… eller En mors kamp for et normalt liv, som filmen hedder på dansk, vises i forskellige biografer rundt om i Kbh. – bla. på Rigshospitalet førstkommende mandag.

Den ku’ jeg altså godt tænke mig at se, for det handler jo om en situation vi desværre kender alt for godt; nemlig familieliv med et kræftramt barn. Og så kender vi jo selveste hovedpersonen, dejlige Cecilie, fra 5054.

En mor til et kræftsygt barn kæmper for at opretholde en normal tilværelse for sin familie. Stine på 37 år er enlig mor til tre piger. Hendes datter Cecilie på 11 år har kræft og har haft det siden hun var 3 år gammel. Cecilie har levet sit halve liv på Rigshospitalet og Stine med hende. Stine kæmper på alle fronter i et ubærligt kaos. Samtidig insisterer hun på at opretholde en slags hverdag for alle tre sine børn. Filmen følger familiens liv, både i hjemmet og på hospitalet, gennem de seneste to år.

Kæmpe tillykke med filmen til hele familien – tæskegodt gået!!!

3 kommentarer
  1. Reklame-spot | Kemoland says: 1. februar 201318:22

    [...] En mors kamp for et normalt liv er filmen om en Cancermor, der knokler for at holde familien ovenvande. Bestil billetter online hos Gran Teatret og ta’ en ven med til en tankevækkende oplevelse lørdag formiddag 9/2. [...]

  2. Dorte says: 31. oktober 201214:04

    I Grand & Falkoner, så vidt jeg kan se. Men prøv at klikke på billedet og se mere :-)

  3. Karin og Niels says: 31. oktober 201213:10

    Vises filmen virkelig på Rigshospitalet !!??!! Dén er altså IKKE forbudt?! Hvor mon man ellers kan se den?

Kommenter indlægget