Business med hjerte

Et par dage før Ella blev erklæret sygdomsfri i december, og vi endelig kunne begynde at se frem til et liv i friheden (vi skulle bare vide …), blev Årets Iværksætterpris 2011 overrakt til Luna Hvid som Årets Idealist.

Luna skaber lune, bløde huer uden syninger til kræftpatienter som et alternativ til parykken. Derudover tilbyder hun gratis stylingkursus for kvinder, der mister håret under kemo hos Kræftens Bekæmpelse.

Kort fortalt: En ildsjæl med hjertet det rette sted.

Jeg har netop bestilt en børnehue til Ella på mål, som hun har givet mig lov til sy efter (hvis jeg ellers kan regne den ud). Tøsen er jo vant til et et kæmpe krøllet garn, og uden det er det komplet umuligt at holde hendes lille kolde knold varm om natten.

Glæder mig til at modtage min bestilling!!!

3 kommentarer
  1. … fik en hue rød! | Kemoland says: 9. november 201214:08

    [...] lidt siden kom posten med Lunas lune hue, og hvor er den FED: Blød, elastisk – og så er den [...]

  2. Cille says: 6. november 201214:27

    Super god ide så hun ikke fryser…..

  3. Farmoren says: 6. november 201214:20

    Åh, en fantastisk idé til det lille frysende hoved <3

Kommenter indlægget