15 minutes of fame

7 1/2 + 7 1/2 = 15 totale minutter på Go’ Morgen-skærmen.

Uh, skulle helst ikke komme for sent, så jeg giver ikke mig selv tid til at tjekke ham den hjemløse, der sover på trappestenen, men tænker over, at han vist så lidt slatten ud, da jeg ringer på hos TV2.

Denne gang er jeg inviteret til gemakkerne under tagryggen på Hovedbanen. Mere luksuriøse forhold – men måske ikke helt så intim en oplevelse som sidst.

Der er travlt i dag med flere kendisser. Men de er sgu’ seje, værterne: ” Bare rolig; der er masser af tid endnu. Vi når det hele, for der er hele to minutter, til du skal på, så bare slap af og ta’ en kaffe.”

Nu tælles der ned, kameraene triller på plads, og jeg vises hen til den lavryggede sofa. Kigger mig omkring og får øje på en kæmpeskærm med det mest intense foto. Lille Mus med pink kemo-kalot på knolden. Og endnu et. Og et til. Hele tre Ellaer i studiet bringer mig lettere ud af fatning, så det er godt, man har professionelle folk til at styre samtalen. Pyh!

Smiler til den hjemløse, som åbenbart vågnede til dåd i kulden, mens jeg sad og svedte foran Danmark. et par meter over ham. Er lettet over, at han er i live. Lettet over, at interviewet er overstået.

Nu hjem til husbond, der fylder rundt i dag :-)

5 kommentarer
  1. susan binau says: 14. november 201216:02

    Kære Dorte,

    Alle mine varmeste tanker til dig og familien. Det er så modigt og smukt af dig at stille op på TV, inspirere , skabe fokus og hjælpe andre familier der står i tilsvarende situation. Og du har så ret i at der ikke er nok fokus på hjælp og støtte til søskende…
    Jeg håber at i får fejret din mand og der snart kommer nogle lyspunkter for jer alle. Engleknus til jer alle 4.

    KH
    Susan

  2. inge says: 14. november 201214:36

    Kære Dorte

    Du gjorde det elefantastisk. En tåre trillede – og idag har jeg vist dit indslag til flere kolleger, der faktisk godt havde set det og kendte til dig blok! Du gør en forskel!
    Håber Anders trods omstændighederne blev fejret. Sig tillykke til ham fra mig og mine!

    KH inge

  3. Maria Møhring says: 13. november 201213:40

    Kære Dorte hvor er du sej. Håber for jer og alle andre i jeres situation, at dette indslag kan skabe fokus på knoglemarvsdonation. Kh Maria

  4. Tina says: 13. november 201212:16

    Kære Dorte.
    Du gjorde det endnu engang fabelagtigt :-)
    Stort tillykke med Anders håber i får en fantastisk dag.
    Tænker på jer
    Kh

  5. Heidi Dyreby says: 13. november 201211:55

    Tillykke med din kære mand..du gjorde det godt på skærmen endnu engang. My min datter der også har leukæmi sad og så DEt sammen med mig imorges..fantastisk at Du får skabt så god og positiv fokus på sygdommen mm…

Kommenter indlægget