Kære Lola

Gisp! Så tændte man lige for tv’et i går og fik gode råd fra fantastiske familievejleder Lola – direkte gennem skærmen til vores lille familie herhjemme. Med Ella under dynen og kaffetår på natbordet.

Tænkte faktisk så meget over interviewet i løbet af dagen, at jeg simpelthen lige må takke hende:

Tak for for et sjovt og inspirerende foredrag for et par år siden, tak for dit kærlige væsen, tak for de søde ord til mig og mine.

Og sidst men ikke mindst – tak fordi du tror på, at livet er til at reparere, når engang vi kommer ud på den anden side. For jeg tvivler sgu’ ærlig talt lidt…

5 kommentarer
 1. Wrap & Turn | Kemoland says: 4. december 201219:44

  [...] Maveinfektion på retur 2. Spontanvisit af fantastiske Lola Jensen til bogbytte-hygge inden middag 3. Menu med saftige hvidløgs-tigerrejer (bestilt af [...]

 2. Dorthe says: 17. november 201209:49

  Kære Dorte.
  Jeg kan kun give Lola ret. Vi forældre til kræftramte børn kan bare ikke være alle steder på een gang FACT!!!!.
  Men selvom man ved det, og prøver at give sig selv den ro, at det er ok lige nu, så gør det ondt at man ikke magter det man synes man burde som forældre.
  KEMOHJERNE har man også som forældre til et kræftramt barn, for selvom det er barnet som får denne kemo, så slår Kemo Kasper sgu lige så mange af vor andres hjerneceller ud af kurs. Kan ikke huske mere, glemmer de ting som altid har betydet noget…… Alt handler om at få vores små guldklumper hele gennem dette helvede af KEMO, BLODPROCENT, TROMBOCYTTER, LEUKOCYTTER, NEUTROFILE og hvad der ellers følger med af lort til lagkagen.
  En verden som vi desværre er alt for mange som står overfor.

 3. pernille says: 15. november 201214:48

  Hej Dorte!

  Du skal lige have en hilsen fra en gammel kollega, vi herinde på Horesta følger med på din hjemmeside og sender dig og din familie mange kærlige tanker. Hvor blev vi bare kede af det, da Helle fortalte at Ella havde fået tilbagefald. Vi havde jo lige hørt at hun var startet i børnehave.
  Hvor er det bare stort, at du har overskud og kræfter til at gå på fjernsynet, og fortælle om jeres lille familie. Knus fra Pernille

 4. Heidi Dyreby says: 15. november 201213:59

  Så det også..hun er god..men jeg takker nu dig for at sætte fokus på hele det her med at have kræft sygt barn..du er fantastisk og jo, Jeg Tror på at familien kan repareres når det hele er vel overstået…du fortjener det største kram..

 5. Tina says: 15. november 201211:52

  Jeg så det også og jeg er stor fan af Lola.

Kommenter indlægget