Feber

Slatten Ella byder Nora og Mor velkommen tilbage fra gymnastik. Hun ligger på daybed’en i køkkenet. Benene gør ondt, så hun får endnu en smertestillende til at lindre på de ømme sener. Godnathistorie og i seng.

21.30 kigger vi til hende. Virker lidt varm på kinderne så der tjekkes lige en temperatur: 38,2.

Når den over 38,5 er det ind på Riget inden for en time – og det ville den sikkert have været uden Pinex. Så vi ringer til afdelingen, og 22.25 pakker Anders sin Tøs, Mac og Gran-Marnier sammen og tøffer ud i den ventende taxa.

Der er så stille nu. Ryster lun prinsesse-dyne og glatter Cirkeline-puden. Slukker lyset på et tomt børneværelse.

Øv!

4 kommentarer
  1. mor/mormor/Inge says: 29. november 201212:04

    Åh, nej – jeg troede ikke lille Ella også havde det dårligt. Mon det er jeres forkølelse, hun har fået – eller hende, som har smittet jer?
    Jeg havde glædet mig sådan til at se jer alle, når jeg skulle hente Nora-pigen i dag. Alle gode ønsker for at I alle bliver raske i en fart.

  2. susan says: 29. november 201210:52

    Ok…den trak tårer, det er de særeste ting der trækker tårer nogen gange. Man har jo nok været igennem slemmere ting end lidt feber, men når man selv har stået der med feberramt kemobarn, så gør tingene naller nogen gange. Håber din prinsesse er hurtigt på benene igen. Knus

  3. Heidi Dyreby says: 29. november 201206:49

    Øv øv…så splittes familien atter..man vænner sig aldrig rigtig til det…håber hun snart er feber fri igen..tænker på jer..

  4. Tine says: 29. november 201200:33

    Ja, kære. Øv,øv. Mega-kram. Hvis det ikke var for kriller i halsen- kunne det være rart at ses i denne weekend. Jeg har ikke børn. Savner jer alle sammen og de lange snakke.

Kommenter indlægget