Små bidder af glæde

Tøserne kommer altså til at drukne i julegaver på mandag, hvis vi ikke forsøger at sprede de mange pakker, vi modtager fra nær og fjern, ud over hele julen. Så det gør vi. På den måde kan hver enkelt kærlig hilsen nydes i ro og mag og med større fokus.

Dagens lille gave er den mest fantastiske kreativitet: En hæklet pose, der transformeres til dukke-vugge ved åbning. Lige til at transportere fra Roskilde til Riget tur/retur.

Den kommer fra en kvinde, hvis egen voksne søn er syg af kræft – så hun kender til det angstfyldte marreridt, vores familie lever i.

Pigerne elsker dukke-vugge-posen. Og jeg med!

1.000 tak, Ingeborg; sikke en skøn lille lykkepose. Kunne jeg mon lokke en opskrift ud af dig?

5 kommentarer
 1. ANNE-MARIE says: 12. juli 201420:57

  DA JEG LIGE ER BLEVET MORMOR VIL JEG HØRE OM DER ER MULIGHED FOR AT FÅ OPSKRIFTEN PÅ DEN VUGGE SOM JEG KUNNE LAVE TIL BORDPYNT

 2. Små bidder af glæde vol. II | Kemoland says: 18. marts 201410:48

  [...] Lige dér i en af krea-grupperne efterlyses lige præcist den søde lille hæklede dukkevugge, som vi i sin tid fik af en anden Cancer Mom til min lille Kemoged. Opskriften har jeg senere fået [...]

 3. Hanne Jensen says: 6. oktober 201316:05

  Hej Dorte
  Jeg læser med mellemrum din blog, og glædes over fremgangen med Ella – håber det varer ved!
  Jeg ser også på en hel del håndarbejde – især hækling og strik. Er også faldet for dukke-vugge posen – har selv et barnebarn på 4 år.
  Jeg fandt på en hjemmeside gamle håndarbejdsblade. Den ene vist med forsiden og 4 dobbeltopslag – den ene var med posen :-) Den måtte jeg købe. Jeg forstår mig ikke på at scanne og sende, men jeg vil gerne sende dig en kopi hvis du giver mig din adresse.
  Venlig hilsen
  Hanne fra Herfølge

 4. Charlotte says: 21. december 201218:41

  Sikke en dejlig gave. Hvis jeg ikke når det i løbet af de næste par dage; rigtig glædelig jul til jer alle.

 5. Tina says: 21. december 201217:45

  Du må lokke den ud af hende de er fantastiske :-) dem vil jeg også lave :-)

Kommenter indlægget