En helt almindelig 1. juledag …

Hvor velsignet det er at være hele familien samlet juleaften, lige så deprimerende er det at skulle afsted til Riget dagen derpå.

Ella hyler og skriger, da vi beder hende tage overtøj på: “Jeg vil ikke ind på hospitalet – jeg vil blive her og lege med mine gaver!” galer ungen, mens hun sparker ud efter de stressede forældre. Nora lukker sig skuffet inde på sit værelse og er pludselig slet ikke opsat på at besøge skoleveninden som aftalt.

Det lykkes imidlertid at få begge afsted, da vi lokker med de to spritnye julegave-iPads – en lyserød og en lyseblå – som en kærlig sjæl har indkøbt i højtidens anledning.

Vi hoster alle fire for tiden, så Ella får sin Ambisome-kur i en fjern og mennesketom afkrog af afdelingen. Med maske på.

Et par æbleskiver fra fælleskøkkenet får dog tøsen tilbage i julehumør, og snart er infusionen færdig og kursen sættes mod Roskilde. Og storesøster.

Men bliver vi mon nogensinde en almindelig familie igen? :*-(

6 kommentarer
  1. Inge says: 27. december 201214:13

    Tro kan flytte bjerge, og i er ved at flytte et lige nu. Tro på det. Og alt imens gør i det formidabelt. I er tit med i mine tanker og i min aftenbøn. Kram Inge

  2. Tina says: 27. december 201201:00

    Sikke en beretning, du har skrevet her! Hvor har jeg læst med og grædt undervejs mellem smil. Hvor er det en barsk beretning og jeg krydser alle fingre for, at I en dag bliver en helt almindelig familie igen og din lille datter klarer skærene. Jeg vil læse med her fremover…

  3. marion Jacobsen ( tinas Mor) says: 26. december 201215:50

    det bliver i nødt til at tro på. , glædelig jul , men hårdt er det :-)

  4. Trine says: 26. december 201212:27

    Ja- det gør I, en stærk en af slagsen- med erfaringer som ingen har fortjent at leve med- men som ligger BAG jer. Jeg synes at I gør det så godt! Kh

  5. Tina says: 26. december 201212:18

    Tro på det <3

  6. Heidi Dyreby says: 26. december 201212:17

    Ja i bliver en helt almindelig familie igen…..i skal bare lige igennem uvejret…..

Kommenter indlægget