Dag minus 1/2

Nu er sygeplejersken vel landet? Vi må ikke få at vide i hvilken tysk lufthavn. Ikke endnu. Underlige regler.

Nora havde svært ved at sove her til aften og fistrede længe rundt i sengen med sin nye Pillow Pet-pingvin.

Det er en transplantations-gave fra Farmor & Farfar. Ella har også fået en – en lilla enhjøring. Men udpakningen klarede storesøster for hende online, da den ikke må komme ind på den sterile stue, før den er bestrålet. Hun var vildt begejstret. Jeg må være bagud i shoppingen, for jeg har da aldrig set disse sammenklappelige bløddyr før.

Nå, nu sover hun endelig. Måske hun mærkede, at jeg ikke er helt afslappet. Og det er jeg langt fra! Ella har fået feber, og jeg gruer, at det er den forkølelse, jeg selv har snottet omkring med herhjemme de sidste par dage.

Ved at hvis der er tale om en bakterie, er der håb forude i form af antibiotika, men hvad hvis det er en virus? Er det så ikke sindsygt farligt, når man er helt uden immunforsvar? Anders siger, at personalet ta’r det rimeligt roligt derinde – men er det bare facade? Eller hvad???

Håber jeg er frisk til at komme derind i morgen. Har jeg mon nogensinde været så længe væk fra min lille Mus?

Rødvin!

14 kommentarer
  1. marion Jacobsen ( tinas Mor) says: 5. februar 201323:04

    mange tusind varme tanker til jer alle og krydser alt hvad der kan, held og lykke >3

  2. Tine Huusom says: 5. februar 201321:44

    Sender tusindvis af tanker, krydsede fingre og håb til jer fire. Jeg kender jer ikke, men er tit inde og tjekke bloggen, og tankerne flyver forbavsende ofte afsted til seje Ella og hendes stærke familie.

  3. Marie Louise says: 5. februar 201320:51

    Sidder midt i min egen families helt almindelige influenza-stemning og tænker på jer. Pyh, det er tæt på nu. Hvor har I været meget igennem for at komme hertil, men nu er målet i sigte. Vi er mange, der hepper og håber og sender tanker og kærlighed til jer. Jeg har verdens sejeste guddatter! Jeg ved at hun også klarer det her.

  4. Merete says: 5. februar 201319:56

    De varmeste tanker og største ønsker for Ella Tænker på jer og det i lige nu går igennem alle sammen på håbets top og i fortvivlelsens dal og alt det der er midt i mellem Stort knus

  5. Mette says: 5. februar 201318:58

    Sender tanker til jer. Jeg håber virkelig det bedste for Ella. Kh Mette

  6. Maria Møhring says: 5. februar 201316:52

    Håber alt går som det skal i dag, og at Ella hurtigt kommer ovenpå igen.

  7. Jane Johansen says: 5. februar 201315:06

    Kære Familie. Krydser alt hvad krydses kan for at alt forløber præcis som det skal, i dag!.

  8. Susanne says: 5. februar 201314:23

    Kære tabre Dorte, Ella, Nora og Anders. Kender Jer kun her fra bloggen, hvor jeg har fulgt intenst med de sidste måneder. Men lige netop i dag skal være dagen for min første kommentar for at sende jeg de allerstørste ønsker for en vellykket dag i dag. I fortjener så meget lidt medvind fra nu. Sidder ikke ret langt fra riget og sender positive helbredende tanker i retning af Jeres smukke, seje lille trold.

  9. Suzette Larsen says: 5. februar 201311:04

    Uha, tænker på jer i dag. Og håber i den grad, at det bliver overstået godt!!! Nu fortjener hun edderhylme at få lidt fred og ro til at komme sig. Kunne næsten ikke holde ud at se det billedet, hvor hun bliver holdt fast! :-(

  10. Diana says: 5. februar 201310:11

    I er SÅ meget i mine tanker – også på denne særlige dag. Sender jer masser af varme knus og god energi.
    Jeg føler med jer, det gør mig ondt lille Ella er igennem sit livs største kamp!! Jeg bliver rørt når jeg ser billeder af hende og sygeplejesker der holder hende – den lille sjæl har været igennem alt for meget.
    Jeg tror på det bliver godt nu og lille Ella kommer stærkt igen til livet – Det må være hendes tur til at få lov til at leve det til fulde. Tanker fra Diana

  11. Anne L. says: 5. februar 201309:05

    Jeg sender jer også de bedste tanker og vibes i dag og krydser fingre for, at alt går efter planen.

  12. Athena says: 5. februar 201307:36

    Sender jer 1000 vis af tanker og ønsker jer alle held og lykke på denne særlige dag.

  13. Sofie says: 4. februar 201323:44

    Tror ikke du skal bekymre dig Dorte. Feber er mig bekendt alm i hendes situation. Men kan SÅ godt sætte mig ind i din angst. Drik dig to store glas at den skønne druesaft-det er helt ok:-) tænker på jer hele tiden! Kys

  14. Dorte says: 4. februar 201323:42

    Nora om sin nye Pillow Pet: “Den er 50% pude og 50% kæledyr – og 100% for mig!”

Kommenter indlægget