1.000 tak!

For smukke buketter & lækker chokolade
For dybe telefonsamtaler & rørende emails
For hygge & opbakning
For støtte & omsorg

Og 1.000 tak til en tysk ung mand, der lige nu må være monster-øm i hoften …

5 kommentarer
 1. Suzette says: 7. februar 201320:26

  Kære Dorte,
  Hvor lang tid går der ca., før man ved, om Ella tager vel imod? jeg troede i min naivitet, at man med det samme vidste, om det er gået godt. men Selvfølgelig er det ikke sådan. Puh, det er nervepirrende. Håber sådan, at se nogle billeder af en smilende Ella snart!

 2. Louise says: 7. februar 201320:01

  Håber I alle har det godt.

 3. Tina says: 7. februar 201319:22

  Hele jeres skønne familie fortjener i den grad alt forkælelse. Ønsker jer alt det bedste :-)

 4. Tina Hargaard says: 7. februar 201316:52

  Åhh Dorte – du og din familie er i mine tanker ofte – og specielt i disse dage. Igen er der et cancer spøgelse over min lille familie, og derfor tænker jeg på hvor stærke du og din lille familie er. ikke af lyst men af nød. Kan jeg være lige så stærk hvis man blev sat i den situation? Det tvivler jeg på. Nyd dine blomster og chokolade – det er så fortjent. Knus

 5. Inge says: 7. februar 201316:32

  I har fortjent det hele

Kommenter indlægget