Et glimt

“Du er ikke velkommen, så længe du har symptomer!” har været plejepersonalets klare udmelding hele ugen.

I går kunne de dog godt høre, at jeg var ved at være desperat for at at komme ind til min Puttepige, så de tilbød mig et virus-tjek i min tilstoppede næse.

De to vira, der i særdeleshed kunne være “uheldige” (som lægen så mildt udtrykte det) at få inden for dørene er Rs og Rihno. Er de mon farligere end Noro, som Ella ragede til sig i december og Rota i januar?

Nå, men jeg lagde svælg til en gang sugning på Riget og fik ved den lejlighed et ultra-kort glimt gennem glasdøren af min lille datter i sygesengen, der havde afdelings-pædagogen på krea-visit.

Og ligbleg sad og brækkede sig.

Intet farligt, får jeg at vide – det er nok bare på grund af blodet, der kommer ned i mavesækken, efter at kemoen har flosset tarmene.

Ih tak, det var da lige de beroligende ord, jeg havde behov for at høre(!)

Og så kunne jeg jeg ellers værsgo’ daffe tilbage til Roskilde, hvor jeg kom fra.

Trøste-shoppede hos den lokale garn-pusher med Nora, der efterfølgende bankede mig sønder og sammen i Uno, inden jeg velfortjent kunne slumre over X Faktor i sengen.

Hvor er livet dog hårdt lige nu.

6 kommentarer
 1. Jeanette Sommer - Bruhn says: 9. februar 201316:39

  Dorte – Dorte – Dorte . . . Ja, der er ligesom ingen trøstende ord der dækker ALT det du (I) står i lige nu . . Tænker bare så MEGET på dig . . Jeg er selv mor og mormor . . Prøver at forestille mig hvordan det må være at være dig . .
  Knus og mange tanker fra
  Jeanette

 2. Siff says: 9. februar 201310:02

  Rigtig god bedring – timingen freaking stinker… Håber Ella hænger godt i – og dig og din mand ligeså.
  Hilsen Siff, Noelles mor

 3. Diana says: 8. februar 201322:08

  ÅÅÅrrhhhhh hvor ser hun skidt mads ud. :o ( Som om I ikke har nok at døje med… Det er sgu da urimeligt du ikke kan kramme din elskede i disse dage – sørgelige forkølelse. :o , Kan godt forstå du ikke har det sjovt med den situation. Der er gensynsglæde når hun ser sin mor igen. ;o) God bedring til Ellapigen.

 4. Tina says: 8. februar 201322:00

  Øv Dorte, håber du snart er frisk, kan kramme Ella og afløse din mand :-) Kh

 5. Louise says: 8. februar 201321:57

  Øv, hvor det bare lyder hårdt, Dorte. Jeg håber virkelig du snart bliver frisk, så du kan komme ind og kramme igennem. Jeg tænker meget på jer i disse dage og sender al den gode karma, det overhovedet er muligt at tage imod. En fra min mødregruppe er blevet fast læser af din blog, og hun sender de kærlighed tanker i din retning også. Jeg tror vi er mange, der holder vejret i disse dage og sender kærlighed og varme. Du er en fantastisk kvinde og mor og det er så flot at du deler ud af din sorg og smerte. Jeg melder mig i koret af folk, der spørger om der er noget jeg kan gøre.

 6. Heidi Dyreby says: 8. februar 201321:57

  Åh håber at du snart må holde din yngste i dine arme igen. Knus og kram fra mig

Kommenter indlægget