Kaffe på sengen :-)

Mørbanket og smadret.

Fandt først ro et godt stykke over 03 i nat. Latterligt ikke at sove, når nu jeg har muligheden her mellem indlæggelserne, men tankerne svirrer rundt i knolden på mig. Da jeg endelig faldt i søvn, drømte jeg om en hel børnehave, der skulle kureres for leukæmi. Ella var den eneste, der ikke blev rask. Møg-marreridt.

Efter at have slået vejrmøller på stuegulvet og leget indretningsarkitekt for sit nye prinsesseslot en times tid i morges, syntes Nora, det var tid til, at jeg stod op. Må endnu en gang pointere, hvilken fremragende investering det var i sin tid at undervise pigerne i selvstændig betjening af den dejlige Saeco.

Hep!

2 kommentarer
  1. marion Jacobsen ( tinas Mor) says: 18. februar 201316:49

    dejligt med en stor pige der kan klare det, ikke så tosset:-)

  2. Inge says: 18. februar 201315:55

    Fantastisk Nora. Måske du får en kaffebar en dag. Så har du allerede fam Stenholt som kunder:-) og kære Dorte: møg sygdom, pis diagnose, fuck cancer. Føler med dig i denne tid. Men sov nu de bedste du har lært. Du har brug for det! Møs herfra

Kommenter indlægget