Non Shopper

Brug ikke penge på tøj det næste halve år

står der i beskrivelsen af FB-gruppen Non Shoppers. Er netop optaget og føler mig allerede som et meget dydigt medlem. For når jeg ikke er iklædt lånte hospitals-klæder her på Riget, tøffer jeg rundt derhjemme i gamle graviditets-t-shirts, som efterhånden er det eneste, jeg kan passe med mine mange sidebens-kemo-kilo.

Sulet, som stammer fra både antidepressiver og alt for mange eftermiddagskager på Børnekræftafdelingen, får jeg helt sikkert ikke bugt med det næste halve år, så jeg er PÅ til forbrugs-stop sammen med de 823 andre medlemmer. Suk.

2 kommentarer
  1. Inge says: 21. februar 201308:41

    Bare vent smukke. Det skal du nok få lavet om på. Men gælder garnindkøb også? Så er du jo kun semi medlem;-)

  2. Svigermor says: 20. februar 201321:11

    Ja, man kan lige så godt gøre en dyd af nødvendigheden, Dorte. Way to go ;)

Kommenter indlægget