Cancer Mom De-stress

3 kommentarer
 1. Stine says: 1. marts 201309:51

  Kære Dorthe og familie. Har fulgt jer meget igennem bloggen og så dig her til morgen på tv, du er sej

 2. Jeanette Sommer-Bruhn says: 1. marts 201307:57

  Dorte, du er en fantastisk kvinde . . Sider og ser dig i Go’morgen Danmark . .
  ALT muligt held og lykke til Jer alle fire.
  Tænker meget på Ella, dig . . Ja hele jeres lille familie :-)

 3. Svigermor says: 28. februar 201320:01

  Hellere de-stress end distress, min pige – og jeg MÅ have et kursus snart. Forstår godt principperne, men hvad der afføder hvad og hvorfor, er mig ikke ganske klart. Utroligt, at Nora kan overskue det uden at læse en brugsanvisning. Hvad der måtte lykkes for mig i spillet beror udelukkende på tilfældet! Giv mig hellere et stykke ægte muldjord og “min hakke, mon skovl og min spade!”. ;)

Kommenter indlægget