Lene
Åh hvor tårerne flød i den dokumentar. Ella lille mus … hvor er du bare tapper og sej … og hatten af for dine forældre og din søster. Jeg fulgte min fars kamp imod kræften og holdt ham i hånden da han døde den 25/10-2011…husker de hårde år med kemo og sorgen/lettelsen da han fik fred. Min kusine og min farbror mistede også kampen til den forbistrede kræft. Jeg støtter indsamlinger for kræftforskning mm..og det har jeg gjort i mange år.

Rudi
Det gør bare så ondt, at se det. Ripper op i de følelser jeg selv har, fra da min egen datter fik leukæmi i aug.93. Heldigvis klarede hun det godt, og er idag en dejlig pige på 22 år. Men mine tanker går til de børn vi lærte, at kende, og som ikke klarede det. Føler med familien på tv nu, og minder alle om, hvor vigtigt det er, at vi alle støtter op om, at støtte for at få knækket den modbydelige sygdom.

Helle
Håber på det bedste for Ella og hendes famile. Har selv en søn der var igennem Leukæmi i 1987 og er en rask ung mand idag. Han er 33 år. Han var igennem hele møllen også ny knoglemarv.

Camilla
Gribende, rørende, forfærdelig og fantastisk.. Pu ha – håber det bedste for jer og ikke mindst seje Ella. Den slags minder en’ om livets skrøbelighed og bør i den grad få enhver til at føle taknemmelighed for hver en god dag livet giver os… Taknemmelighed over at kunne mærke vinden i håret, snefnugget på din kind, dufte den varme asfalt efter en sommerregnbyge, at opleve vores børn være børn og sikkert nogle rigtige møgunger!!! Men hvor er det skønt! Det betyder nemlig at vi får lov at mærke livet – og alternativet er langt langt værre ️ håber lykken nu tilsmiler jer …

Sabina
Kære Ella. Sikke en sej lille pige du er og hvor har du kæmpet en brav kamp sikke en smuk og livsbekræftende pige du er. Til Ella’s skønne familie, sikke en klippe og stort hjerte I har.
Ønsker Jer kun det aller ALLER bedste for fremtiden.

Line
Godt kæmpet Ella.. Ingen- og slet ikke børn burde skulle kæmpe den kamp! Alt mulig held og lykke til dig og din familie.

Jane
Sikke en sej lille trold… Mine bedste tanker til hende og hendes familie.

Anita
Ella og familie, hvor er I alle fantastiske️Jeg håber at I får lov at leve det gode liv fra nu af, fri af kræftens grimme ansigt, så lille en pige overfor sådan en grim sygdom – det er så flot kæmpet af Jer alle. Hvor har I bare været verdens bedste søster og forældre️Jeg tog orlov fra min læreplads da min far skulle dø af kræft og det er ikke for børn. Der er så mange ting man gerne vil nå at sige, men det er bare så svært. I gjorde det simpelthen så flot. I dag er det en selvfølge at vi støtter op om KB og hjælper som frivillig hele familien️ Og til KB, tak for Jeres indsats med kærlig hilsen️.

Maria
Tårer i øjnene…! Ella er en fighter …! ️

Lise
Sidder og er klar til at tude lidt. Dejligt at jeg så go morgen Danmark så er ved at hun har det godt i dag.

Ingelise
Sikken aftenjeg græd med jer!!!! I er så stærke og seje !!! Er selv transplanteret for seks år siden! MEN helt urimeligt at børn skal dette igennem. Fantastisk kæmpet af jer og kæmpe kram og et langt lyst liv til jer og Ella
Jeg har 6 års marv føz’da imorgen Hvad gjorde vi dog uden de enormt dygtige hæmatologer….

Dina
Sådan et fint lille menneske er du Ella og så tapper. Jeg ønsker dig og din familie det bedste.

Anne
Mens tårerne triller sidder jeg fuld af beundring for Ella og hendes familie. Sikke et overskud at kunne dele med os andre og måske ved det ,hjælpe andre i samme situation. God vind til jer alle.

Bjarne
Sejt kæmpet …

Heidi
ELLA DU ER SEJ TØS.

Troels
Hun er for sej.

Lone
Meget gribende dokumentar om en helt forfærdelig og uretfærdig sygdom!! Ønsker alt det bedste for lille super seje Ella og hendes meget søde og omsorgsfulde søster. Og tak til et forældrepar der har overskud til, at vi andre må se med, når livet er rigtig svært!

Lis
Hvor er Ella bare en tapper og sej lille pige.

Kristina
Ville ønske alle var lige så stærke og vil kæmpe som Ella – Gud var er hun sej! Og hvilken familie I er – det er rørende. Jeg har fuldt jer de sidste par år på Kemoland. Det er utroligt at du har det overskud Dorthe… Det er meget rørende at læse dine indlæg. Alt held og lykke til jer alle 4!

Winnie
Super sej film, af en sej familie.

Pia
Hvor er det en super sej datter i har og sikke en dejlig, sød og omsorgs fuld store søster ella har, hun elsker hende virkeligt. jeg ønsker jer alt held og lykke i frem tiden, nu kan solen da kun skinne på jer.

Malene
Sad med tårer i øjnene fra start til slut…hun er sådan en sej pige.

Helle
Super sej lille pige . Hvor må du være stærk lille Ella, tårende trillede ned af mine kinder. Håber det bedste for hele familien.

Hanne
Flot I har / havde kræfter til at dele den trods alt positive historie om ikke at give op … Børn er fantastiske til at ” acceptere ” sygdom / vænne sig til tingene tilstand (har arbejdet i 13 år som onkologisk sygeplejerske).

Kirsten
Jeres dokumentar udsendelse sætter det hele i perspektiv… En virkelig øjeåbner for at droppe alle de ting alle går og beklager sig over i hverdagen… I har mærket hvad det hele vil sige og har kæmpet! Så sejt og flot… Skøn pige Ella, storesøster, far og mor…. ALT DET BEDSTE ØNSKES for jeres lille familie …

Jann
Alt held til jeres dejlige familie. Den trak godt nok tåre .

Lotte
Fantastisk familie ,dejligt at se at Ella vandt kampen ,ønsker alt mulig held og lykke i fremtiden …

Rina
Ville gerne se det. Men kan ikke, ved jeg ville begynde at tude det er en forfærdelig sygdom, mine tanker går til lille Ella og hendes familie️.

Tine
Sender alle de tanke og tro på jeres kamp️.

Jonna-Maria
Ja så fik jeg lige renset ud i tårekanalerne. Er selv i kemo-behandling og plejer at sige “Det er sgu ikke for børn”, – men hold da op hvor børn er tapre.

Ole
Total charme trold… Ønsker jer det bedste fremover.

Hanne
Tillykke søde familie med at i har kommet det igennem.

Tina
Mega sej familie. De bedste ønsker for fremtiden til jer alle 4.

Grete
Held og lykke med kampen. Min lille pige klarede det.

Susanne
Håber du Ella og din familie nu kan se fremad, og kan lægge sygdommen bag jer. Jeg ønsker jer alt held & lykke i fremtiden.

Kirsten
Tak for vi måtte være en del af jeres familie i lukkede os inden for i jeres kamp. Dette kan kun lade sig gøre med kærlighed og blod sved og tåre. MEN UNDSKYLD FUCK I GØR GJORDE DET GODT. TAK FOR VI JEG MÅTTE KIGGE INDENFOR.

Tine
Seje Ella og familie ! Kram herfra.

Rikke
Sikke en kærlig og omsorgsfuld storesøster Ella har. Dejligt at se de to søstre sammen og al deres kærlighed til hinanden.

Hanne
Puha…. Tænk engang når vi brokker os over småting i hverdagen!!!! Vi skulle skamme os når man så ser sådan en udsendelse. Al godt til Ella og resten af hendes familie.

Gitte
Super seje Ella – jeg har selv en HELT som nu er 23 år.

Tine
Seje familie, ønsker jer alle fire ALT det bedste i fremtiden, sikke nogle dejlige tøser i har️.

Kenneth
Tak.

Linda
Alt kærlighed og lykke frem over fra en rørt mor. Kærligheden lyser ud af jeres øjne selv om i har kæmpet en kamp mod den dumme kræft. Ønsker jer alt det bedste fremover. Siger godnat med tåre i øjne til Ella og hendes familie️️.

Karin
Ønsker jer alle Alt held og lykke og hvor er Ella sej.. Sikke en beretning den kunne ikke gøre andet end at røre mig dybt dybt inde i mit hjerte… Ønsker jer alt det beste frem over.

Aase
Seje lille pige.

Majbritt
Smukke piger.

Connie
Meget rørende og hårdt at se, sej familie, kræft er bare noget fanden har skabt i vrede. Vi skal alle huske på at leve i nuet og ikke bekymrer os om hvad vi skal om et år. 
Har selv haft det tæt inde på liver at ligge længer tid på sygehuset med et sygt barn, så lidt flashback der puha … Held og lykke til hele familien.

Flemming
En meget stærk og tankevækkende udsendelse, der virkelig sætter andres dagligdags små problemer og brokkeri i relief. Held og lykke fremover til den meget stærke familie.

Rita
De bedste og varmeste ønsker til jer alle 4.

Maibritt
En meget barsk og hård virkelighed. En meget sej Ella som har livsvilje.. Ønsker hele familien de varmeste tanker og alt held og lykke i fremtiden, som jeg håber bliver uden så meget modgang.

Mette Marie
Må alt godt i livet komme til dig og din familie nu.

Jonna
En tapper lille pige…de bedste ønsker til dig og din familie.

Inger
Meget rørende og gribende dokumentar. Fantastisk familie, tænk og have overskud til at filme i så svære stunder, stor respekt.

Heidie
Meget rørende og hvilket overskud.!!

Bente
Rørende udsendelse, imponerende at i har haft overskud til at dele så svær en tid med os andre. Håber alt det bedste for jer alle.

Maria
Så rørende en dokumentar! Tusind tak til familien for at lukke mig og alle andre danskere ind i deres hverdag og for at vi fik lov at følge Ellas kamp mod kræften! De bedste tanker herfra og ønske om alt det bedste til jeres familie! Godt kæmpet!

Rikke
Så stærkt kæmpet️ ønsker jer alt det bedste her i livet …

Janni
Puha,,, for pokker sikken en omgang. Og hvor mangler jeg ord.. Ella og familie tak for i delte jeres historie . Jeg græder stadig …

Stinne
Jeg har stemmen tilbage.. Puh ha! Hvor er det barsk virkelighed. Må Cancer selv få cancer og dø!!

Betina
Stærk historie. Alle de bedste tanker til Ella og hendes seje familie.

Jørgen
Rørende… Som mangeårigt medlem af kræftens bekæmpelse er jeg så stolt over forskernes kamp.. Men Ellas kamp var hjerteskærene smuk men barsk. Pyhh.. Den sad.. Ella din dejlige vidunderlige møgunge.. Hvor er du stærk og smuk …

Mette
Puha!! Det trak tårer… Tapre lille Ella og hendes familie!!!! Sikke en kamp.

Cristina
Puha… Går lige ind og giver mine børn et ekstra kys … Fæl fæl fæl sygdom …

Stephanie
Meget rørende dokumentar .. tanker til seje Ella og hendes familie.

Gitte
Sødeste lille Ella hvor er du en stærk lille pige,,, så umenneskeligt at se alt det du har været igennem,,sender dig tanker og håb om alt godt for dig og din lille familie.

Pernille
Nok den mest tapperste og smukkeste lille pige, jeg længe har set.

Didde
Sikke en tapper lille pige. Ønsker hende en lys fremtid og at hun må vinde over kræften.

Susanne
Uh hvor i/du rører mit hjerte – det er en sejt kæmpet – smukke Ella – må du opleve alt det bedste!

Sisse
MEGET STÆRKT at se, men også så livsbekræftende!!!! Jeg ønsker jer al den lykke der er muligt at opdrive og tak for et fantastisk ærligt program! Mega sej tøs!!!!!

Rina
Rørende, må indrømme det trækker tårer. Mange mange tanker til Ella og hendes familie. Sidder med den største klump i halsen, og kan ikke sætte ord på.

Kirsti
Fantastisk historie om Ella – håber hun har det godt og er blevet meget bedre. Vores datter modtog knoglemarv fra sin storebror i marts mdr 2012 – og har det fantastisk. Hils Ella, håber det bedste for hende.

Anja
Sender mine tanker og kærligheden til hele familien.

Christina
Alle de bedste ønsker til hele jeres familie. Tak for i deler jeres historie for os.

Lise
Det var en flot udsendelsen som gav et godt billede af deres liv sammen med Ella.

Bonnie
Ella… I pray for you and your family to be blessed and comforted during your exacerbation and treatment. What courageous smiles you all have!!

Annagrethe
Dejlige, modige lille Ella, Jeg håber du og din familie får mange gode år sammen. Alle gode ønsker til jer.

Leila
Jamen det er så flot af denne familie at lade os følge dem. Vi sad og tudede, men fulgte med og ønsker dem alt mulig held og lykke. En dejlig storesøster.

Hanne
Seje seje jer.

Dorte
En sej film, men hold da op hvor den rørte dybt inde i hjertet, I er bare en sej familie, godt gået og kæmpet.

Marianne
Ella er en sej pige …

Mia Hylleberg Hansen
En meget meget rørende historie i fortalte i går på tv2 ALT det bedste for dig, Ella, fremover.

Maria
Godt gået Ella. Ella var grunden til at jeg meldte mig som knoglemarvdonor!!!! (havde tænkt på det længe, men Ella gav det sidste skub).

Klaus
I er bare seje.

Susanne
Hvor er I bare sejr.

Selina
Puuuh SÅ hårdt at se!! Sikke en sej skøn pige.. Jeg kunne ikke bære at se det hele..men jeg ved det er virkelighed for mange børn og deres familier!! Min mand var i en periode frivillig i Ronald McDonald huset og jeg vil SÅ meget opfordre til at man støtter dem!! Eller Familier for kræftramte børn eller Børnecancer fonden!! Alle bidrag betyder noget!!! I er virkelig en sej familie og jeg ønsker jer ALT det bedste i livet fremover!!!

Anita
Sikke en skøn datter og så tapper hun er .god bedring til hele familien …

Kirsten
En udsendelse der gjorde stærkt indtryk på mig. Jeg håber det bedste for den lille seje pige og for hele familien.

Marianne
Uha det var hård at se denne film. Ella du er en sej lille pige.

Elvira
Ingen ord kan beskrive det indtryk, Ella gjorde på mig. Eller jer som familie. Du ønskes alt det bedste Ella og det samme til din skønne familie og din super skønne søster.

Vickie
Sej lille pige og dejlig familie! Ønsker alt det bedste for Jer alle.

Randi
Rigtig god bedring.

Mie
Ønsker jer alt held og lykke i fremtiden og sær til Ella. Det er ikke sjovt når kræft rammer ens familie. Kender alt for godt til det selv. Respekt for at i har lavet et program om det.

Tommy
Godt kæmpet alle 4 har også lige haft kræft det var ikke sjov.

Käte
Godt kæmpet alle 4.

Hanne
Så sejt held og lykke, gribende udsendelse ️.

Rita
Det var med tåre i øjnene jeg så den udsendelse her til aften men sikke en sej lille pige. Alt det bedste til Ella og hendes familie frem over.

Mette Sarah
Alt held & lykke til skønne Ella og sin fantastiske familie …

Trine
Meget rørerne histore ️ ønsker jer alt det bedste det fortjener i og lille Ella.

Britta
Super sej pige, ønsker Jer alt det bedste️️️.

Mika
Jeg tror Ella er den sejeste pige jeg nogensinde har set! Håber så inderligt at du får knækket den for****ede cancer, så du kan få en dejlig barndom sammen med din søster Det fortjener du! Varme tanker til hele familien. I er så seje og tapre alle 4!

Lea
Tapper lille pige. Sender jer mine bedste ønsker og tanker.

Suzette
Hold op en kamp i har kæmpet.. Så gribende og rørende.. Ønsker jer det bedste️.

Connie
Meget rørende udsendelse.Ønsker det bedste for ella og hendes familie.

Tina
Søde Ella hvor er du heldig at have sådan en fantastisk familie der elsker dig så højt og som kæmper for og med dig. Men du er vær at kæmpe for, du er en lille fighter der på trods af at du har været så tæt på døden kæmper dig op igen. Jeg ønsker dig og din familie det bedste️.

Hanne
Meget gribende, rigtig meget held og lykke til jer alle 4. ️

Louise
Tak for en fantastisk dokumenter og fordi i ville dele den med os alle. Jeg er dybt rørt og håber på at i får medvind fra nu af, så lille super seje, stærke og livsglade Ella kan få lov og leve som alle andre børn Udsendelsen bekræftede mig i, at det er en rigtig beslutning jeg har taget, om at blive knoglemarvs donor! Tanker til jer alle.

Tina
Ønsker Jer alt godt videre frem

Birte
Uha. hvor I ramte! Godt vi har “Riget” og A4 ( Skejby)! Takker jer for også at fortælle om der hvor angsten gør ondt. Sender jeres lille familie de kærligste tanker!

Annette
Hvor er i fantatiske !!! Kæmpe kram og masser af held og lykke til jeres familie for fremtiden! I klarer det!

Trine
Et program der rører en dybt. Sikke en umenneskelig kamp at stå i som familie. Kan ikke forestille mig, hvordan man klarer sig igennem sådan en omgang – dag for dag.
Et af de mest rørende øjeblikke var teksten, hvor de fortalte at Ella var indlagt i seks måneder. Og Ella havde været så ked af at skulle afsted til Rigshospitalet. Tænk sig at skulle sende sin datter afsted til noget så modbydeligt, og ikke at vide om hun kommer hjem igen.
Er fyldt af medfølelse i hele min krop!
Kærlighed og kram til jeres dejlige familie!

Susanne
Rigtig god udsendelse. Håber i nu kommer videre uden tilbagefald.

Josianne
I er en fantastisk familie – ønsker jer alt det bedste. Hun er en sej lille pige.

Susanne
Meget rørende og hjerteskærende dokumentar! Alt det bedste til hele familien.

Hanne
Fantastisk gribende udsendelse. Sikke en dejlig lille Ella og hendes familie. Håber det bedste for jer alle 4.

Heidi
Tak fordi I delte jeres sorger, bekymringer og glæde med hele Danmark – ønsker skønne Ella alt godt i livet. ️️️

Birgitte
Varme hilsner Til Ella og hendes familie. Fantastisk dokumentar.

Anja
Hold da op, en skøn familie i er. Flot i har overskud til at stå frem, og fortælle en SÅ gennemgribende svær kamp. Alt godt til jer fremover. Min dybeste respekt. Og lad os huske, at værdsætte livet, og ikke for meget brok over småting.

Karina
Puha det var en gribende beretning håber verden smiler til lille Ella og hendes familie fremover.

Camilla
Fantastisk gribende!! Ønsker jer alle 4 god karma og et langt og lykkeligt liv uden cancer. ️

Randi
Stakkels lille pige. Håber alle hendes trængsler snart er forbi for altid.

Bodil
Hvor var det rørende.. Godt jeg havde min lommetørklæder på mig..En sej lille Ella. Håber inderligt at det vil gå godt for den kære familie.

Refinnej
Fik tåre i øjnene … brave little girl.

Charlotte
Jeg er rørt…ønsker HELE jeres familie det bedste Har lige givet min store søn et stort knus og fortalt ham, at jeg elsker ham … Pas på hinanden.

Uffe
Hårdt at se – meget gribende – er rørt til tårer.

Kamilla
Blev virkelig rørt . Syntes det er så stærkt klaret og at i har formået at holde så godt sammen . Seje ella . Mange varme knus fra mig.

Gitte
Håber I alle har det rigtigt godt. Det fortjener I. Alt held og lykke fremover.

Anja
Guddommelige dejlig pige I har jer der.

Maria
Sødeste tapre lille Ella, ønsker det bedste på din vej frem i livet sammen med din fantastiske familie️️. Du er en sej og stærk lille pige️️️️
Maj-britt Schultz jeg tage hatten af for jer at i har kunner holde den langer rejse ud med ella hun er en rigtig lille sej pige, ella har en dejlig store søster som man ikke må glemme hun har tage så flot når man tænke på at hun har en lille søster der har tage meget af jeres tid.

Niels og Helle
Kærlighed til jer …

Lisbeth
Fantastisk hudløs ærlig og gribende dokumentar. Vær taknemmelig for det vi har og nyd det. Sej pige og en fantastisk familie.

Lene
Meget gribende og rørende udsendelse. Ønsker al mulig held og lykke til jer alle 4 fremover …

Susanne
Meget meget fin udsendelse held og lykke til jer alle.

Maria
Kære Anders, Dorte, Nora og Ella jeg håber af hele mit hjerte at Ella har vundet kampen en gang for alle.

Anne Kirstine
Tak, fordi I delte jeres barske skæbne med os andre. Alle gode ønskerfor fremtiden for jer og jeres seje, skønne Ella!

Mitzi
Er dybt rørt !!! Ella er for sej – og dejlig familie. ️

Tove
Tapre lille familie. Må I alle snart få en helt almindelig hverdag. Varme tanker og kram.

Pia
Phua en barsk udsendelse og meget rørende xxxxxx alt godt fremover for familien og især for ella hun er godt nok en sej lille pige.

Marianne
Så fantastisk at se lille Ella kæmpe for livet… Hun vandt heldigvis… Alt det bedste ønskes til jer. Flot kæmpet allesammen. Budskabet er videredelt på facebook. Vi skal alle støtte for at knække cancer.

Helle
Så rørende og barsk program….der trak tårer…Ella du er en skøn og utrolig stærk lille pige De bedste ønsker til dig og din familie.

Nadja
Ella’s historie blev grunden for min støtte til ‘Knæk Cancer’ Som mor til min søn på 9 mdr, ramte det mig hårdt i hjertet. Kære Ella og kære Ella’s familie, alle min tanker til jer. ️

Anne
En sej lille pige i har ønsker hele familien det med bedste.

Gitte
Hold nu op. Græd nærmest under hele dokumentaren. Hvor er det hårde odds kære Ella har været igennem. Når man selv har to piger ved man hvor meget to søskende er afhængige af hinanden. Ønsker Ella alt det bedste i fremtiden – må hun få et langt og lykkeligt liv uden sygdom. Også til Nora, den seje og kærligste storesøster.

Elisabeth
Stærkt gået af jer alle 4!!! Tårerne trillede ned af kinderne. Har selv haft kræften helt inde på livet. En ting er mig som voksen. Men kan slet ikke forestille mig mine børn skulle igennem det. Hatten af for jer som forældre og en sej storesøster- jeres styrke er lige så meget med til at Ella er så stærk.

Nina
Hvor er du dog en lille smuk og sej pige Ella.Ønsker det bedste for dig og din familie.

Heidi Julie
Skønt og gribende program.

Mette
Thisgaard Ønsker jer alt det bedste i fremtiden. I er en fantastisk familie️

Randi
Fantastisk og rørende dokumentar! Tak for det!

Jane
Så sej en lille pige.

Rikke og Martin
Tårerne har trillet… Håber det bedste for jer alle 4. Hvor er Ella stærk! Og dejligt at se omsorg mellem de 2 søskende. Masser af kærlighed herfra til jer.

Signe
Livsbekræftende lille pige. Hun fortjener det bedste.

Sanne
Hold da op så dejlig en lille pige. Stærkt gået. gudskelov hun er blevet rask.

Annette
Puha, en omgang i har været igennem. Godt Ella klarede det Kneb en tårerne da Ella sidst i programmet kommer hjem med taxi. Alt held og lykke med fremtiden, som forhåblig ikke indeholder nogen form for sygdom.

Dorte
Meget rørende og barsk udsendelse. ️

Anna Marie
Hvor hårdt at se jeres program:’( men Ella er en sej pige. Ønsker jer alle alt muligt held og lykke i tiden fremover.

Pia
Sådan en stærk og sej pige, med en dejlig familie omkring sig.

Martin
Puha den trak tænder ud Men fantastisk livsbekræftende dokumentar og hvor er Ella dog en skøn og sej lille pige️️️️.

Lone Rigmor
Sikken en sej og tapper lille pige. Jeg ønsker det aller bedste for Ella og hendes familie. ️️️️

Vivi
Sender alle mine bedste tanker til Ella og hendes familie samt alle andre der har eller har haft cancer i deres familie – sammen rejser vi os op og knækker koden.

Nicole
Ønsker Smukke Ella alt det bedste for fremtiden. Programmet har rørt mig dybt.

Heidi
Rørende og stærk dokumentar️.

Maja
Puha, skrap kost:( men seje Ella. Og stærk familie.

Annika
Seje Ella, hvor er du fantastisk. !!! Kram og Knuzz.

Dorthe
Sej lille pige! Og skøn storesøster. Håber at I nu får lov til at være en “normal” familie.

Vinnie Heidi
Rørende film der trak tårer frem ønsker det bedste for jeres lille familie.

Annett
Sej lille pige. Ønsker hende og familien pøj pøj med fremtiden.

Susan
Respekt til hele familien sej lille ung pige der.

Gitta
Sikke en stærk lille pige. Hun er sej og I er en dejlig familie.

Christine
Fantastisk udsendelse… Hvor er i alle bare tapre og tak fordi i ville dele dette med os. Ønsker jer det bedste i fremtiden. ️

Karina
Fighter Ella…stærk familie….mange tanker fra mig.

Lasse
Så brav en lille pige – og sikke en dejlig familie i er! Og et kæmpe stort skulderklap til storesøster for den hun er!

Søren
Hårdt at se. Godt kæmpet Ella. Mistede min søster til Leukæmien da hun var 8 år. Hendes knoglemarvs transplantation lykkedes ikke. Bringer det hele tæt på igen. Godt man hver dag gør fremskridt indenfor forskningen. Støt op og kæmp mod den satans sygdom.

Marie
Lille ven da….! Sikke et livsmod, store som små!

Pernille Maria
De bedste hilsenen fra mig.

Rie
Seje lille Ella, godt kæmpet.

Henriette
Puha, det får godt nok lige gang i følelserne. Kæmpe kram og varme tanker til Ella og hendes familie.

Christina
Åhh lille søde tapre Ella.

Lene
Ønsker den hårdt ramte familie alt det bedste i fremtiden.

Majbritt
Det er hårdt at se denne udsendelse. Puha. Håber den ender godt.

Ann
Du er en sej pige sender mine tanker til dig og din familie.

Sarah
Ser det, omg det er forfærdeligt.

Irene
Puha, tuder stadig. Stærk familie og stærk udsendelse. Sætter tankerne igang om at vi skal leve i nuet. Sender de bedste tanker til Ella og hendes lille familie, om alt godt i fremtiden.

Hans
Puha hårdt at se

Lilli
Ønsker af hele mit hjerte alt det bedste til jer.

Lise
Dejlig udsendelse, jeg håber det går fremad for lille skønne Ella.

Lilly
Det rører en helt ind i hjertet,jeg håber virkelig at det kun går fremad med Ella og resten af familien.

Birgitte
Ønsker det bedste for Emma og hendes familie fremover.

Isabella
Meget rørende! Håber Ella har det godt i dag.

Kaj
Flot gået at hele familien vil vise os andre deres hverdag , samtidig med at de har et barn som har kræft.

Marina
God bedring! De varme tanker herfra.

Lis
Det er så sørgeligt med syge børn især , jeg ser det ikke når der er børn med.

Malene
Meget rørende program, og hold op hvor lille Ella er en tapper pige og sej og håber det bedste for jer alle.

Rita
Seje Ella held og lykke til hele familien.

Vinnie
En fantastisk udsendelse og gribende samtidig…. Mange tanker til Ella og familie. Mistede selv min søster i marts til kræften 36 år og mor til to mindre piger …

Ulla
I er helt fantastiske , meget rørende udsendelse. Håber alt det bedste for Seje lille Ella og jeres famillie. Utrolig flot at i har haft overskud til at lave udsendelsen. Stor stor respekt for det . Sender jer alle de positive tanker jeg kan.

Anne
En meget rørende dokumentar. I er så seje alle 4! Der findes virkelig uanede kræfter frem, når en familie rammes på den måde. Jeg mistede min lillebror for snart 15 år siden, da han var 8 år, pga. en hjernetumor, og kan genkende mange af de følelser og tanker i delte for åben skærm. Det sætter meget i perspektiv. Ønsker jer held og lykke.

Kurt
Hip hip hurra dejligt at høre.

Inge Lis
Held og lykke i fremtiden til den lille familie som har gået så grueligt meget igennem, mine tårer fik også frit løb, jeg fandt min tlf frem og donerede 150 kr, det hjælper at hjælpe.

Jette
En fantastisk udsendelse! Ønsker alt det bedste for hele familien.

Sari Anita
Utroligt rørende, og fik også fældet en del tårer. Ella er en fighter – og det er familien også. Det gjorde også stort indtryk, at det var et utrolig ærligt program, hvor der også var plads til de svære følelser og de tanker, der er “forbudte” – men som også trænger sig på,, når den forfærdelige sygdom rammer. Al mulig held og lykke fremover.

Mette
Så rørende …… Så vigtigt med en god, kærlig og stærk familie.

Anette
Så modig og ærlig filmet. Ønsker jer og alle med denne sygdom alt det bedste.

Ingelise
Det var en meget stærk familie held og lykke med fremtiden.

Lis
Min mand og jeg blev dybt berørte af Jeres film, som I delte med os i går. Børn kan klare det mest utrolige, og jeres lille Ella er bare så tapper med alt det hun går igennem. Og ikke mindst for resten af familien. Jeg håber virkelig, at I alle klarer det at gå hele vejen og komme godt ud i den anden ende. Vi har selv mistet en søn i 1994 med neuroblastom. Han fik autolog knoglemarvstransplantation. Skulle derved være blevet rask, men kræften vandt over vores også meget tapre søn. I har mange år fremover, hvor mange sår skal læges. Jeg ønsker Jer alt det bedste også for storesøster, som er en fantastisk dejlig pige.

Hanne
En gribende historie, jeg blev meget rørt da Ella “fik stemmen igen”. Held og lykke til hele familien.

Kristina
I er en virkelig sej familie.

Ulla
Fantastisk program. Hold da op hvor har i været meget igennem. Håber alt det bedste for jeres famillie.

Lene
Tak fordi du ville dele din seje kamp mod kræften. Flot og godt kæmpet af dig og din familie. Sende mange positive tanker.

Ket
Meget fin dokumentar. Blev meget bevæget over at se hvordan I takler jeres hverdag med svær sygdom inde på livet. Ønsker jer det bedste fremover og at I har fået lagt sygdommen bag jer.

Inge-Birte
En rørende dokumentar om Ella og hendes familie.

Anja
Søde lille ella, du er en rigtig lille fighter ! positive tanker til din mor, far , sæster og ikke mindst til dig lille prinsesse.

Camilla
Hold nu op, hvor kan mennesker klare meget. Beundringsværdig familie. Og lille Ella er jo bare mega sej. KNUS.

Dorthe
Så programmet i går, puhA det var meget hjerteskærende jeg ønsker Ella og hendes skønne lille fam. Alt mulig held og lykke frem over det har i om nogle fortjentmange kram og tanker herfra.

Tina
Fantastisk og rørende dokumentarfilm I har lavet. Hvor har I alle bare kæmpet bravt og hvor er du sej Ella. Held og lykke i fremtiden.

Heidi
Du er sej Ella. Og det er Ella s familie osse

Hanne
Held og lykke i fremtiden til lille Ella og familien.

Anne Kathrine
TAK for at vi måtte se ind i jeres kamp for jeres datter og hele familien. Dejligt at se at i efter kampen, kommer hele ud i den anden ende. Godt at høre at det også kan gå godt. Hilsner og held og lykke i fremtiden.

Annette
Kan man “støtte” lille Ella og hendes familie ?? Håber at de nu får noget mere medvind !! Held og lykke.

Dorte
Fantastisk familie og en rørende, skræmmende historie. Held og lykke.

Hanne
Varme tanker til familien️.

Christian
Det var en meget rørende dokumentar. Jeg sad med en klump i halsen under flere passager af den.

Helle
Skøn pige.

Tupârna
Hvor er du seje Ella.

Gurli
Vi tænker på jer.

Anette
Lille skatter pige hvor er bare for seje alle 4.

Heidie
En gribende og rørende dokumentar – som gik lige i hjertet. Ella er en helt fantastisk, sej og livsglad pige – og I er en omsorgsfuld og kærlig familie ️ Alt det bedste til jer fremover.

Christina
God bedring til en smuk smuk pige. Og positive tanker til familien.

Anita
Kære Ella – jeg ønsker dig og din familie det allerbedste fremover.

Mona
Rigtig sejt gået. Godt kæmpet lille Ella, og til dig og din familie held og lykke i fremtiden og lille Ella du.har en sød og kærlig store søster og en helt fantastisk mor og far En stor krammer til jer alle. Og god bedring ( Det var en gribende udsendelse. Kunne ikke holde tårnene væk ) Gribende !!!!!!!!

Heidi
Sikke en dejlig stærk pige du er Ella og en dejlig familie. Ønsker jer alt godt fremover. Kunne næsten ikke holde ud at se programmet.

Heidi
Fik godt nok tårer i øjnene.

Lilan
Livet på godt og ondt, næsten ikke til at bære! Håber det bedste for jer og Ella.

Charlotte
Ønsker jer alle 4 alt det bedste, her i livethvor er i seje.

Ilse
Må solen,,,,glæden. ..og lykken..følge jeres vej..med ønske om alt Godt fremover.

Pia
Jeg så programmet og det er rigtig godt kæmpet alle sammen og især Ella. Dejligt at se, du kom hjem igen. En som stod mig meget nær, er sovet ind natten til d.3 okt. 2013 og han havde også leukæmi, men nået desværre ikke så langt, som Ella. Han fik knoglemarvstransplantation d.17 sep. og ca.8-10 dage efter blev han lagt i kunstig koma og dialyse. Han virkede ellers til, at være klar til at tage hjem, kort efter transplantationen, men så’n gik det desværre ikke. Det gik pludseligt stærkt efter han var kommet i koma. R.I.P.

Ingrid
Så skøn en familie held og lykke.

Jette
Virkelig en stærk “historie” … mange hverdags problemer synes pludselig små … I er seje …held og lykke til jer alle og især lille Ella. ️

Susanne
En sej kamp I har været igennem. Ønsker jer alle det bedste fremover.

Nanne
Derfor er kærlighed så vigtig. Hvor er I seje.

Sascha
De bedste ønsker og tanker til jer alle – sej sej pige.

Vibeke
I er en dejlige familie,tak for alle de gode snakke, i er seje knuss.

Lene
Dejligt at i ville dele jeres oplevelse med os. Er er så seje alle sammen. I må stå meget stærk som familie nu. Pøj pøj fremover-håber kun det bedste for jer️.

Trine
De BEDSTE ønsker for familien fremover.

Dinna
Hold nu helt op i er en stærk fam. Sad og græd til det og tror ikke jeg ville kunne klare alt det i har været igennem held og lykke frem over.

Hanne
MEGET rørende ️️ Seje lille Ella️ Så rørende at se storesøsters kærlighed️ Ikke nemt i så tidlig en alder at skulle forholde sig til hvor barsk livet kan være. Sender jer mange ️-lige tanker. Og håber at livet nu tilsmiler jer️.

Betina
Seje Ella.

Kamilla
Skønneste skønneste pige️️️ seje forældre og en super storesøster!!! Føler med jer️.

Birthe
En total rørende udsendelse uha jeg græd som pisket.

Susanne
Meget rørende og tårevædene udsendelse. Håber og beder til at skønne lille Ella bliver rask.

Pernille
Sejt gået Totalt lækker tøs ️ Måtte fælde en tåre, da hun lå i respirator, selvom det jo VAR blevet sagt, at hun klarede det Masser af til jer!!!

Birgitte
Kæmp videre!

Charlotte
Smukke lille Ella – hvor er du stærk og sej ️ Jeg ønsker SÅ inderligt dig og din familie alt det bedste i livet fremover. Du fortjener det bedste. ️️️

Jytte
De varmeste hilsner til Ella og hele familien.

Tina
Fantastisk rørende udsendelse. Ønsker alt godt for Ella og hendes familie.

Jette
Ønsker det bedste for Ella og hendes familie. De har været meget igemmen.

Heidi
Mange tanker herfra. Håber I får masser af medvind fremover.

Karina
Det er nogle seje piger i har. Håber i finder livet tilbage kram.

Ulla
Hvor er I seje. Tak for at dele jeres svære tid med os. Det er ikke nemt at “indrømme” angst og sorg, for så kan vi mærke hvordan vi har det i virkeligheden. Ønsker det bedste for jer alle i familien og at I snart får lov til at have en “normal” tilværelse. KraM.

Bettina
Tak for indblikket i jeres kamp. Håber det KUN går den rigtige vej for Ella og jeres familie nu!! Nu kan man kun støtte!!

Bente
Ønsker jer alle fire alt mulig held og lykke fremover. Du er så sej Ella ,kæmpe knus til dig.

Christin
Ønsker alt det bedste for Ella og hele jeres familie i fremtiden. I har en sej lille pige – helt igennem fantastisk!

Lene
Godt gået. God vind fremover.

Mette
Ønsker jer alt det bedste. ️

Trine
Hold da op …er glad for at jeg har 3 raske børn, men denne film får en til at tænke på at man skal ikke tage livet forgivet , men dejligt at se ella har det bedre.

Gitte Susanne
Jeg ønsker det smukkeste og bedste for jer som familie Ella din skønne pige, du er jo en fighter og engel …

Vibeke
Så rørende en udsendelse. Tænk hvad livet har udsat den lille familie for, og ikke mindst lille fantastiske Ella. Gid det bedste blæser jeres vej …

Cathrine
Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke kunne se programmet. Jeg har selv en lille pige på 16 mdr. Så det var bare for hårdt at se, jeg måtte zappe væk. Men al held og lykke til jeres familie, og håber at alt ender godt!!!

Isabella
Stærk udsendelse, og hvor er i seje ️ keep fighting og knæk den skide cancer!

Didde
Virkelig rørende. Gik rent ind i hjertet med kærligheden søstrene i mellem. Ønsker jer alle 4 alt godt fremover.

Marian
Önsker jer al mulig lykke fremover …

Anette
Ønsker det bedste for hele familien.

Lone
Man bliver jo rigtig dårlig det kan jo ramme ens familie selv.

Mie
Det er så stærkt af jer,at indvie os andre i Ellas kamp for livet,og gudskelov kom hun igennem det,de bedste ønsker til hele familien.

Lisbet
En rørende og stærk udsendelse som giver stof til eftertanke. Mange rammes af de værst tænkelige sygdomme, for alle der rammes er det hårdt, og det er aldrig til at forstå det rammer, nogle gange går det ikke så godt, andre gange er der solstrålehistorier heldigvis. Dem der rammes har ingen anelse om hvad man skal i gennem, og nok også heldigvis for det, for så ville mange opgive på forhånd, men sygdom gør stærk, man finder uanede kræfter til at kæmpe. Det er denne familie beviset for. Rigtig meget held og lykke fremover til jer og alle der må kæmpe en kamp mod sygdom. Knus og tanker herfra.

Hanne
Held og lykke i jeres lille familie. ️

Bente
Kan slet ikke forestille mig, hvor forfærdeligt det må have været at sidde som forældre, men ens barn ligger i respirator i 1,5 måned. Jeg ønsker jer alt det bedste ovenpå den omgang…..det har I fortjent️.

Maria
Det var en rigtig rørrende og go udsendelse,der faldt da en lille tårer,men det var også glædes tårre.

Karin
I er fantastiske.

Mette
Puha hvor stort at have overskud til at dele jeres historie med os andre. Ønsker det bedste for hele familien.

Marlene
Min kæreste og jeg så programmet her til aften. Det er meget rørende. Min kæreste begyndte at græde da han så Ella ligge i sengen med hendes opsvulmede ansigt, det fik ham til at tænke på sin mor som er død af kræft. Men i er en sej familie og Ella er en meget sej lille pige.

Jeanette
Håber det bedste for jeres lille familie. I har en sej lille Ella ️.

Jane
Alt det bedste til Jer alle fire.

Tina
Fantastisk dokumentar. Tak fordi vi måtte følge med. Alt det bedste til skønne Ella og hendes dejlige familie.

Conny
Gribende historie, rigtig barsk som gjorde så ondt ind i hjertet og sjælen. Hvor er Ella en dejlig lille sej pige, og i en stærk familie. Kan slet ikke forestille mig hvor hårdt det må være. Mine øjne er stadig våde. Ønsker alt det bedste for Ella og jer om en lys fremtid, hvor Ella bliver kræftfri og får en lykkelig og dejlig barndom som andre raske børn.

Tove
Seje lille Ella, håber i alle må få det godt.

Sandie
Puha en gribende historie. Tak for i delte jeres liv og håber i har det godt!!

Jette
Så rørende. Husk LEV I NUET.

Birgitte
Alt godt til jer fremover i er for seje.

Tina
Alt held og lykke fremover.

Charlotte
En meget rørende udsendelse. Håber på alt det bedste for jer og jeres lille datter fremover.

Alice
Græder en glædeståre . Held og Lykke.

Susan
Hvor er du bare fantastisk lille,det er umenneskeligt hvad du har været igennem lille pige kærlige kram til dig og din seje familie.

Helle
Stærk lille pige, ønsker det bedste for hende og hendes familie. Må solen skinne på jeres vej.

Anne
Pyha – hvor har I kæmpet bravt alle 4!!!!

Katrine
Meget rørende!!! Sikke en stærk lille pige! Og en skøn familie!!! Pas på hinanden – håber alt det bedste for jer!!!!

Solvej
Føler virkelig med familien Til Ella, I skal have så meget ROS, det er ikke kun den der har kræft, der bliver ramt.

Birgit
Fantastisk lille pige og hendes dejlige familie,og så dejligt at se hende sammen med hendes søde storsøster varme tanker til Ella og familien.

Lisa
Sikke en fantastisk skøn og sej familie du har Emma, jeg måtte godt nok lige tørre en tåre bort.. hvor er du altså bare sej, jeg sender dig de bedste ønsker for fremtiden …

Rikke
Hvor var det rørende og har også fældet en tårer.. Dejligt at se den søster kærlighed de har til hinanden.. Tak fordi I vil dele jeres svære situation med os.. Ønsker jer ALT HELD & LYKKE til hele familien … ️

Susanne
Puha. Sikke en lang og hård kamp i har været igennem. I er en stærk sej familie. Godt kæmpet Ella! Sender jer held og lykke i livet fremad.

Marlene
Fantastisk familie♡ ønsker skønne Ella alt det bedste♡ godt kæmpet.

Shikha
Ubeskrivelig, barsk, rørende, og hudløst ærlig dokumentar. Ønsker Ella og hendes familie ALT DET BEDSTE fremover.

Line
Held og lykke skønne stærke pige.

Lotte
Seje seje Ella og din seje familie – tak fordi I alle delte jeres historie med os – jeg ønsker jer al mulig held og en masse solskin i fremtiden.

Anja
Håber inderligt at Ella bliver og forbliver rask og kan leve et langt og dejligt liv. Tak fordi vi måtte få et kig ind i jeres barske virkelighed. Det var meget rørende og græd også en del tårer! Ønsker jer alt godt.

Lene
Skjødt Seje lille Ella ønsker jer alle Held og Lykke.

Karina
Seje Ella og fam.

Tommy
Der er en skrækkelig sygdom, og jeg syntes især når den rammer børn. Held og lykke til jer alle sammen i fremtiden.

Belinda
Meget hjertegribende. Ønsker jer alt godt.

Sanne Malene
Rørende! Hvor det gør indtryk. Hun er en skøn lille pige! Håber alt det bedste for Ella og hendes familie …

Pernille
Held og lykke til jeres skønne familie ️ Ella, du er en stærk pige.

Kristina
Sikke en dejlig lille sej pige . Kunne man bare give et kram . Masser af gode tanker til hele familien.

Trine
Seje Ella og hendes fam.

Birgitte
Held og lykke til den lille familie.

Anders
Fantastisk familie.

Vibeke
Tak fordi I ville dele jeres svære tid med os. Fantastisk at se hvordan I klarede det. Ønsker jer alle 4 alt det bedste.

Marianne
Al styrke og varme tanker her fra.

Maria Elisabeth Kirsten
Puha en dokumentar .. Meget rørende ! Den kræft er bare noget møg.

Frederikke Theodora
Smukke Ella og Nora Ønsker Ella og hendes smukke familie alt det super bedste for jer! ️

Tanja Natacha
Meget rørende program, men en sej familie ønsker jer alt held og lykke i fremtiden …

Lotte
Rørende! Ønsker hele familien al lykke og kærlighed i fremtiden!!

Tina
Rørende men dejlig at se hvordan det også kan gå. Fantastisk storesøster. Heldig du har hende og lege med.

Karin
Meget gribende historie. Dejligt at lille Ella og familie kom igennem den. Ønsker det bedste for jer alle.

Stine
Ja som alle andre har det også rørt mig… Ønsker jer alt det bedste …

Lotte
Sej familie, og tapper lille Ellamus.

Anne
En barsk historie men den går lige i hjertet.. håber i har det alle godt.

Jette
Dejligt at se, når det går godt. Har desværre oplevet det modsatte flere gange. Al mulig lykke og held til den skønne familie!

Joan
Ella du er en sej lille pige..jeg håber og ønsker det bedste for dig og din familie.

Lone
Meget rørende dokumentar og en sej lille prinsesse. Ella kan klare mere end de fleste, al held og lykke fremover.

Kirsten
Fantastisk seje lille Ella med en skøn, skøn familie.

Stina
Fantastisk og meget rørende – håber det bedste for jer alle️️️️.

Stina
Seje Ella.

Maja
En meget gribende udsendelse. Ella du er en sej pige. Ønsker kun det bedste for dig og din familie. ️️️️

Hanne
Fantastisk familie️.

Marie-Louise
Meget rørende og meget stærk dokumentar. De bedste, varmeste og kærligste tanker til jeres lille familie.

Anne
Har bare grædt og grædt… hvor er det er hjerteskærende og stærk og livsbekræftende historie. Jeg håber Ella bliver og forbliver rask

Bettina
Sender mine varmeste tanker til jer alle 4. Godt kæmpet Ella.

Sabrina
Sikke en stærk og modig pige og sikken en helt igennem fantastisk stærk familie…må alt godt komme jeres vej.

Solveig
Hjertes skærene fortælling. Men jeg sender de bedste tanker til familien og super tøsen Ella, må kun godt ramme jer i fremtiden.

Jane
Sikke en smuk og sej lille dame️. Sender mange tanker til jeres lille familie.

Lissa
Tanker til familien Ella – to skønne unger …

Pernille
Smukke Ella du er er lille fighter.

Rikke
Smuk dokumentar. Ønsker jeres skønne familie alt det bedste️️.

Winnie
Modig, stærk og enestående familie! Tillykke med livet Ella.

Marianne
Fantastisk fortælling om det liv I har levet i næsten 4 år. Seje Ella …

Birgit
Sikke en familie. Håber det bedste for jer.

Anette
Ønsker familien alt mulig held og lykke fremover …

Mette
Smukke og seje Ella. Ønsker held og lykke i fremtiden .

Lotte
Meget stærkt gået af alle fire …

Mette
God men barsk udsendelse. Stærk familie!

Birthe
Jeg har knebet en tåre for lille Ella. Hun er bare så sej, lille skat.

Hanne
Sikke en omgang I har været igennem! De bedste ønsker om en lys fremtid til Ella og hendes skønne familie.

Line
Seje Ella! Og sikke en familie som har haft overskudet til at dele deres historie med os alle!

Anne
Fantastisk historie.. dejligt at I ville dele den med os.

Mette
Hurraaaaa for lille Ella og hendes familie. ️

Jette
Held og lykke til Ella og hendes seje familie..

Gitte
Super sej Ella.

Maria
Det var sku en hård udsendelse at se ! men samtid god.

Crispin
Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været rørt til tårer. Ella, du er den smukkeste og modigste pige jeg har hørt om

Heidi
Lille Smukke Ella. ️

Johnny
Hjerteskærende. ️

Mette
Sej lille tøs….Hun vil bare leve livet…. Mange tanker til hendes famillie.

Heidi
Hvor er hun bare sej, tanker og respekt til Ella og hendes familie. ️

Tine
Det er et hårdt program at se, puhaaa , Ella du er så sej og stærk en pige 1000 gange held og lykke i fremtiden til jer allesammen, og pas på jeres lille familie.

Meliha
Oh, nej…lille skat. .jeg kan ikke kigge dene håber hun de god .Liv er BITCH.

Mona Lise
Kæreste lille Ella.

Camilla
Tanker til familien og ikke mindst Ella!!

Linda
Det er så hårdt og se.

Trine
Den smukkeste lille pige. ️

Vicky
Lille skat dog hvor er du sej. Sender varme tanker til dig og din familie.

Lise
Held og lykke til hele familien.

Janne
Verdens sejeste pige!

Susanne
Det kan mine graviditets hormoner og mor til 2 ikke klare at se. Men vil sende mine varmeste tanker til Ella og familien …

Jeanne
Puha det hårdt at se.

Camilla
Super seje og smukke Ella️ hatten af for jer.

Michael
Tanker gå til familie og søde Ella.

Christina
Tudede resten af aftenen igår da jeg så afsnittet og ringede til min søns far for at hente min søn hjem idag selvom det ikk er min uge! Kors det var hårdt at se på! Håber på at den søde familie har taget sin tjørn nu og må leve lykkeligt til deres dages ende i fortjener det fanneme.

Tove
Så den gennem tårer.

Jette
Bevægende udsendelse. Ønsker familien fortsat de bedste udsigter. Beundringværdige 4 mennesker!

Marlies
Har fulgt jer længe via kemoland, så jer her til aften. Mit hjerte bløder for jer, og ønsker at al lykke må ramme jer, det er vist jeres tur! Sender tusindvis af varme tanker til jeres familie med ønske om en smuk og lys fremtid.

Gitte
De varmeste tanker til jer. Må Ella og I få et godt liv, uden sygdom.

Anita
Py ha,cancer kan ramme os alle,men det er endnu mere ondt når et lille barn som ella skal så meget igennem:-( er så berørt og måtte tørrer mine øjne flere gange,til sidst af glæde over at se at lille ella klarede sig,det var hårdt at se en dejlig familie gå igennem noget så umenneskelig, ønsker dejlige ella og hendes familie alt godt fremover.

Annie
Ønsker det bedste for jer,,,

Lene Louise
Kære Ella – og din stærke familie! Jeg fulgte dig i går – du har fået en voldsom start på livet, men hvor er du et smukt og tappert menneske! Jeg ønsker af mit hjerte for dig og din familie at du har “knækket cancer”!! Må lyset og livet smile til dig fra nu!

Anne
Gribende historie. Godt kæmpet i er en stærk og sej familie.

Betina
En lille hilsen fra en mor til en pige der er nylig færdig behandlet fra Skejby. Mange thumps up til jer alle.. Men fik lige vendt det hele igen …

Lis
Gribende dokumenter. Godt kæmpet Ella ønsker alt det bedste til Ella og familien …

Maj-britt
I er bare en skøn familie ,ønsker jer alt det bedste for fremtiden. Ella du er en sej lille prinsesse.

Gitte
Jeg så jeres liv med kræften på TV og følte virkelig så meget med jer. Pu-ha hvor har Emma og i andre været rigtig meget igennem…hvor er I bare en fantastisk stærk familie.

Line
Sej lille pige… Og masser af tanker og varme til familien. Hjerteskærende og dybt uretfærdigt! Håber det bedste for jer, og Ella …