Den som venter

Mens Lillesøster gled ind og ud af drømmeland på Riget, nød Storesøster gensynet med klassekammeraterne på den årlige hyttetur ved fjorden.

Mens Mor pendlede back & forth fra hotelsuite til intensiv-afd. i City, passerede endnu en smertefuld sten gennem Fars galdegange og gav ham en søvnløs nat på ni-mandsstue i køjeseng.

Stakkels husbond! Beklager, men fokus er på Møjsengøjsen, så du må sejle i egen sø og selv suse til vagtlægen, hvis anfaldet skulle gentage sig – du kender vejen … Nu smutter jeg op til min Tudse.

Kuk! Ella åbner et par vågne glukker og betragter skeptisk sygeplejersken, der klargør dagens sengebad. “Hej Puttegris!!!” Mor overdænger en blød kind med kaskader af kys. Ungen virrer vrissent på hovedet, og respiratorrøret løsner sig. Ups. “Er du min lille Muserpige?” Mor har nu kastet sig over Ellas mave og kærtegnene hagler ned over den halv-paralyserede komapatient. Nu er tøsen gal og vrikker arrigt med måsen for at ryste insektet af.

Ja ja da, men du er altså ikke den eneste med abstinenser, Ged! Jeg hungrer også efter et fix – et Ella-fix. Det er en evighed siden, jeg sidst har leget med dig. Læst, snakket, hygget, skændtes med dig. Og jeg savner dig!

Jeg har min datter lige her foran mig – og samtidig 1.000 lysår væk. Hun er ikke død – men heller ikke helt i live. Ella laller døsigt rundt i tusmørket, mens vi andre går til af utålmodighed.

Men netop som jeg er ved at sprænges af længsel, udtales de magiske ord:

“Hvis hun fortsat er i bedring, slipper vi Ella ud af respiratoren onsdag.”

Onsdag? Som i overmorgen-onsdag???

Wiii!!!

Og uhhh!!!

18 kommentarer
 1. Påske | Kemoland says: 25. april 201411:24

  [...] Sidste påske var Ella på vej til Dødsriget; i år genopstanden. [...]

 2. Helle says: 16. april 201314:09

  Nu må det bare gå fremad… Lille, skønne Ella, vågn nu op. Er helt sikker på, at du også trænger til et mor-fix derinde i drømmeland :) Og så et galdestensanfald oveni… god bedring og tanker til jer ♥♥♥♥

 3. suzette says: 16. april 201310:22

  Uh, hvor bliver det godt, når hun kommer ud af den søvn. Det virker ret uhyggeligt. Jeg glæder mig til at læse og se og høre mere.

 4. mor/mormor/Inge says: 16. april 201300:15

  Er det bare noget, jeg bilder mig ind – fordi jeg VIL have, at det skal være sådan? Jeg synes, lille musen ser meget mere rigtig og levende ud, end hun har gjort længe – selv i hendes stadigvæk sovende tilstand. Og åh altså, hvor jeg glæder mig til igen at se hendes smukke, åbne øjne. Og tænk hvis vi også snart skulle kunne få et af hendes charmerende smil at se.
  Lille Ella – for os alle – og for en med længsel ventende mormors skyld – vågn op lille skat.

 5. Line says: 15. april 201323:00

  Lille, skønne Ella. Vågn nu op til din mor og far og storesøster..
  Jeg har fulgt jer de seneste måneder på bloggen,og nu er det snart svært at bære mere modgang. Nu må og skal det bare gå godt, og fremad!

 6. Diana says: 15. april 201322:54

  Kære familie, Tårerne triller ned af kinderne – jeres sørgelige situation har rørt mig dybt og jeg har så ondt af jer alle og lille Ella kæmper og kæmper, hun når et skridt frem og 10 tilbage hele tiden… Hun er fandme en sej lille gås. Nu er der fremgang og for guds skyld, jeg håber denne gang er lykkens gang – Ellakrop, svigt ikke denne gang, fortsæt din fine fremgang. ;o) Nu skal hun da snart hoppe ud af sengen og ned på legepladsen – Jeg ønsker af hele mit hjerte, at se jer glade og jeg håber udsigterne for det ikke er så lange som det forløb I har måtte igennem, denne omgang. God bedring til Anders – sikke noget L… midt i krisen. Mange varme tanker og god energi fra mig – Tillykke med fremgang, krydser alt jeg har for fortsættelse i positiv retning.

 7. Yvonne Thygesen says: 15. april 201321:57

  De bedste ønsker for Ella og Ellas far.

 8. mikael says: 15. april 201320:58

  Hej med jer.
  Det er godt nok hårde betingelser. Det er dejligt at høre, at Ella er bevidst om sine omgivelser i højere grad, selv om hun ikke i den forstand har det godt. Jeg føler med jer….i den grad….. at I skal hænge fast i den frustrerende situation i så lang tid og stakkels Anders med galdesten.
  Lad høre hvis vi kan hjælpe (mener det!) – vi er friske på, at have Nora hjemme en dag, hvis hun er frisk på at lege med Sofie (og logistikken ville jo være nem).
  Rigtig god bedring til Ella (og hvem, der ellers måtte behøve det:-\ )

 9. Inge says: 15. april 201319:29

  Jeg sendte en bøn til Jomfru Maria i et kapel i ROM igår søndg. Der var gudstjeneste og en vidunderlig italiensk kvinde sang en vemodig og meget stærk salme. Hun messede og hele kapellet sitrede. En stor oplevelse hvor jeg for en lille stund sendte en bøn opad – en bøn for Ella – en bøn for at trængslerne må udfases nu for at give plads til den virkelige barndom… Der er bare mere mellem himmel og jord… Måske tog en engel bønnen med op til jomfru Maria eller Gud eller hvem der nu er deroppe… Og sendte gode energier videre. Kære alle fire keep ón fighting. Møs

 10. Diana says: 15. april 201315:37

  Kommentar

 11. Farmor & Farfar says: 15. april 201315:26

  “Den som venter på noget godt, kan vente længe” eller “Alt godt kommer til den som venter” eller ja der er sikkert et par stykker, jeg har glemt <3

 12. Tante T says: 15. april 201315:18

  Fantastisk med Ellas opvågen fra sin tornerosesøvn. Go Ella og co.

  Vi ses snart!! Xxxx

 13. Lone says: 15. april 201315:13

  Sender varme forårstanker til jer på Riget. Håber og beder for, at onsddag bliver den dag, hvor Ella atter dukker op til overfladen. Hils din stakkels forpinte mand og ønsk god bedring til ham også.

 14. Lene Kragelund says: 15. april 201314:23

  Åh ja, en mors abstinenser skal man ikke kimse af…… Gode tanker til jer og håb om (og tro på!) at I i overmorgen igen vil høre Ellas stemme og genoptræning snart kan tage sin begyndelse….

 15. Katja says: 15. april 201314:22

  Det smukkeste ansigt toner frem – kan virkelig godt forstå du savner hendes nærvær. Håber for jer alle har I snart kan genforenes.

 16. Tina says: 15. april 201314:04

  Kære Dorte, håber virkelig hun bliver respirator fri på onsdag og i alle kan genforenes. Kan godt forstå du savner hende. Kh

 17. Anja says: 15. april 201314:02

  Sidder med tårene trillende ned af kinderne – det er så umenneskeligt, det I er igennem. Magtesløsheden er forfærdelig, jeg ville ønske, jeg kunne gøre “noget”, så Ella får det godt. Den følelse er jeg helt klar over, at I har x 1000000000…. Denne gang skal det lykkes. Ella, vi er mange, der tænker på dig “hele tiden”, du sidder i baghovedet og gør en obs på at huske at nyde livet, værdsætte hverdagen osv.. Nu er det tid til, at du skal nyde livet igen, være barn osv. Jeg beder til og håber virkelig på, at det nu går den rigtige vej. De aller, aller bedste ønsker og håb herfra

 18. Pernille says: 15. april 201313:59

  Krydser fingre for i morgen:)

Kommenter indlægget