Store flyttedag

Tilbage til transplantations-afsnittet og den gode udsigt, kun lige halvanden måned forsinket …

Hvor var vi så – ta’r fat, hvor vi slap. Nå ikke? Change of plans: Ella har siden sin skæbnesvangre fødselsdag mistet al muskelkræft, møjsommeligt opbyggede immunforsvar og evne til at trække vejret uden støtte.

Pis.

Jeg er ikke helt tryg ved situationen, mens jeg traver efter efter flyttemændene – den lille grønne seng er tungt læsset med Playmobil, bøger, bamser og iPads. Hvad nu hvis iltflasken pludselig river sig løs undervejs? Hvad nu hvis hun rager sig en gang skoldkopper til sig i elevatoren? Hvad nu hvis det bare er generelt for tidligt at forlade de mange trygge hænder på Danmarks mest højintensive afdeling?

Et par timer senere er vi på plads på stuen. Tilbage under den brummende emhætte, der kan ødelægge enhver nattesøvn. Efterlades helt alene, mig og Mus. Dyb vejrtrækning.

Anders overtager ved aftenstide. Wiii, så skal der slappes af! Not – vi skal nemlig flytte for anden gang i dag. Har fået tilbudt et helt igennem luksus-værelse på McDonaldshuset med ikke alene større stue men også større lokum og køjeseng. Jotak – det lader vi ikke vores næse gå forbi! Sikke en kærlig gestus at udstyre os med et af husets top-suiter, nu vi nok ikke lige er på vej hjem i nærmeste fremtid.

1.000 flyttelæs og en hovedrengøring af vores gamle gemakker senere dratter jeg omkuld og sover til den lyse morgen.

Hvor jeg skal afløse hos Trold, der ikke har lukket et øje den ganske nat.

9 kommentarer
  1. Tante T says: 27. april 201313:51

    Selvom det er en utryg omvæltning, så tillykke med fremskridtet og den ekstra seng til mor og far :)
    Kram T

  2. Suzette says: 25. april 201323:00

    kære Dorte, Jeg er rigtig glad for, at Ella ikke længere er på intensiv. og ja, Ella er sat tilbage, men nu lysner det og I har fået nogle gode værelser at bo i. Jeg håber I kan få noget søvn allesammen. Ella må være over abstinenserne nu … Skønt. En god veninde i samme situation er også bare rigtig godt for begge piger. Så personligt nød jeg meget dine updates, men kan også høre din ængstelse og din træthed. det forstår jeg så godt!

  3. marion jacobsen says: 25. april 201314:48

    held og lykke , det er godt nok en længere” rejse ” i er på :-)

  4. Johanne says: 25. april 201313:05

    Jeg er ønsker jer det bedste! Har fulgt med bag skærmen i lang tid – og kan kune tilslutte mig farmors ord om at en flytning jo bedtyder fremgang:)

  5. Jacob I says: 25. april 201312:54

    Bedste tanker og masser af positiv energi i jeres retning. Håber at næste flytning bliver hjem.

  6. Farmoren says: 25. april 201311:33

    Kære børn. Jamen, alt det du her remser op, Dorte, det ER jo allerede fortid – en smertefuld fortid men alligevel – fortid. Semi-intensiv betyder fremtid og håb. Selvfølgelig er I urolige, nu hvor det hele hænger lidt mere på jer to, for heldigvis er der ikke længere behov for fire ekstra øjne 24/7. Desværre for jer alle har Ella stadig ingen dagsrytmer for hverken det ene eller det andet. Alt det skal læres og tager tid, men hun spiste da lagkage i går, eller var det mon bare en lille bitte smule flødeskum :-) Så er der ganske vist den larmende udluftning, men som du skriver UDSIGTEN er så meget bedre – og jeg vil gerne tilføje: både fra vinduerne og for Ella. Tillykke med begge flytninger – må de blive til gavn og glæde for jer alle fire. Knus til alle fire.

  7. Monica Madsen says: 25. april 201311:26

    Hej Dorthe
    Den følelse er helt normalt når man flyttes rundt

  8. Yvonne Thygesen says: 25. april 201310:27

    De bedste tanker til jer alle. Godt i har fået mere plads osv i Ronald McDonald huset.
    de bedste ønsker fra mig.

  9. berit says: 25. april 201310:16

    Hvor er det dejligt det gå fremad selvom der er lidt vej endnu. Vi tænker på jer allesammen hele tid. og sender jer mange gode tænker når vi derinde om tirsdag. Glæder os også til at ser jer på 5002. MVH Berit og Mads

Kommenter indlægget