Juletid?

Så er julen over os. I hvert fald i Ellas institution. Her er man tidligt på færde, da alle husets immunsvæklinge meget nemt risikere et par ugers vinter-indlæggelse – og derved gå glip af hele forventningens glæde. Derfor allerede decembersange, -pynt og risengrød til nissen.

Blev grebet af stemningen i dag og kastede mig over et nyt lille stofreste-kræmmerhus med guldhank, mens Pigelil tæskede rundt i puderummet. Lånte en af husets symaskiner, men var lige ved at give op. Nok lidt ligesom koblingspunkt og speeder-følsomhed i venners biler; man har det bedst med sin egen velkendte vognpark … Men julen blev da skudt igang, og jeg kom i krea-mode. Ikke dårligt. Tænker tøserne og jeg en af dagene supplerer med et par filtede fyrfadsstager i Merino.

Ja, det er en plan.

4 kommentarer
 1. Dorte says: 22. november 201303:16

  Lysestage-opskrift er i hoved og hænder – men mon ikke jeg kan prøve at forklare proceduren? I tænkeboks :-)

 2. Ketty says: 21. november 201323:51

  Ønsker Ella og familien den bedste jul! Kommer der måske en lille DIY på de filtede stager kan ikke lige regne ud hvordan …
  men meget fine er de.

 3. Yvonne Thygesen says: 19. november 201320:30

  Så siddet man og er lidt misundelig,sådan på kreativiteten altså. Hører selv til dem,som stod i kø med tabte masker. Godt at høre at der bliver hygget og huler i Børnehuset Siv. De bedste hilsner.

 4. Helene says: 19. november 201318:32

  De kræmmerhuse skal da prøves :0)

Kommenter indlægget