Tid til sysler

Nå, Ella tilbage i børnehaven efter en enkelt hoste/slattendag. Som om hun stadig døjer en anelse med lungerne efter seneste halvdramatiske indlæggelse.

Underligt som hendes immunforsvar på den ene side er fuldvoksent og på den anden side ganske spædt. Har hørt, at hun nok vil skulle have en akuttaske med antibiotika klar resten af sit liv – men præcist hvorfor, har vi endnu ikke fået at vide.

Transplantationsafsnittet, Børnemodtagelsen, TXID-ambulatoriet, Klinik for Vækst og Reproduktion – hvem gør hvad, og hvor hører vi til? Føler os så flagrende hjemløse. Savner nok lidt en opfølgende og koordinerende hvad-så-nu-lægesamtale. Tjekliste, køreplan, action points.

Her i løsladelsesfasen.

Anyway: Tilbage i børnehaven = lille fritime for Mor her:

Hæklet kurv i Zpagetti (fra messen): Bund efter samme opstarts- og udtagningsprincip som gulvtæppet, siderne lige ud af landevejen. Bedst resultat med stangmasker efter min mening, afsluttende kant i fastmasker. Super til nøgler, telefoner og diverse krimskrams ved hoveddøren …

2 kommentarer
  1. mormor says: 23. maj 201420:56

    Ja, lige sådan er vores vidunderlige Nora – stadig lidt af et skyggebarn – men godt på vej ud i solen og lyset. Jeg tudede lidt, da jeg læste indlægget. Du blev alt for tidligt i dit lille liv omgivet af sorg og angst, elskede Nora-pige.

  2. Jette Backmann Grubert says: 21. maj 201419:18

    Ej, hvor er den fin.

Kommenter indlægget