Støtte-shopping

Egentlig besøgte jeg såmænd bare Kræftens Bekæmpelses webshop for at erhverve mig den nye børnebog om kræftramte poder, men så blev man lige inspireret til også at smide to stk. økologiske badeponchoer med i indkøbskurven; perfekte til sommerens strandture. Nu er de vasket og bløde – klar til næste havdyp!

Bogen er overraskende god (kommer fluks på linklisten). Anders og Ella overværede i sin tid foto-seancen på Riget, og de undrede sig over, at der slet ikke var nogen mennesker med på  billederne. Men det giver pludselig meget god mening nu. Alle personer er nemlig tegnet ind på baggrunden bagefter, hvilket giver en spøjs effekt. Og så er det jo også bare sjovt for ungerne at kigge på snapshots fra vores gamle afdeling. En svunden tid …

1 kommentar
  1. Hanne says: 11. juni 201412:58

    Jeg elsker den bog, og det samme gør begge vores piger. Bogen har også været med i børnehave, på ferie, været læst op for familie, venner og veninder. Min oplevelse af bogen er, at vores datter bruger den til at fortælle historien om sit eget liv, en historie hun endnu ikke selv kan sætte ord på.

Kommenter indlægget