Gyldne forberedelser

Jaja, jeg ved det godt; kun lige i starten af november, og julerierne er allerede igang. Sådan er det hos de hjemmegående. Øjensynligt.

Og hvis man vil opgradere sin nissedør, må man altså være tidligt ude – for der er rift om tilbehøret blandt landets mødre. Skulle jeg hilse og sige! Allerede meldt udsolgt hos et par af forhandlerne.

Sidste år udvidede vores små venner løbende hyblen over julemåneden. Lånte med arme og ben fra Noras dukkehus til deres veranda: Køkkengrej, puder, møbler, staldlygte og vaskebalje fandt vej til stue-panelet.

Har i år hjulpet dem kærligt på vej med lidt ekstrabestillinger – herunder julebuk, kælk og fin Narnia-gadelygte (med rigtigt lys i!)

Indtil postmanden kommer forbi med grejet, har jeg kastet mig over de ubehandlede træsko (grå), stigen (sort) og fyldningsdøren (snehvid med guldstafferinger – hva’be’har’?)

3 kommentarer
  1. Anne says: 14. november 201421:13

    Elsker nissedøren!!! tyvstjal din ide sidste år til stor fornøjelse for drengene. hm… Mon også vi sku’ opgradere;0)

  2. Yvonne Thygesen says: 10. november 201422:50

    Dejligt at man kan kigge lidt med. Især når man selv er alt for utålmodig og fummelfingret til den slags og ikke mere har hjemmeboende i passende alder til nissedøre og andet godt. De bedste hilsner.

  3. Jette Backmann Grubert says: 10. november 201419:42

    Smiler. Ja så er nissedør 2014 bestilt, samt husnummer 17, lille sav og juletræ. Dejligt at være i god tid med noget for en gang skyld. Tror Amalie har et par små træsko og kælk fra shanes julekalender fra sidste år. Knus

Kommenter indlægget