Lys over land

70′er-pynt i rå mængder. Julestadsen stilles på hylderne i lokal genbrugs kl. 10 – og jeg er på pletten. Sharp! Sammen med massiv horde af pensionister.

Blender perfekt ind i mængden med mine grå hår og mørke rande …

Hjemme har nisserne valgt dagen til store flyttedag. Kunne ikke helt vente til december … Haster lidt at få det hele på plads, da man når som helst kan risikere opkald fra børnehaven disse dage.

Desværre fortsat ustadige tilstande i Ellas mavse; i fredags ringede pædagogerne og bad om straks-afhentning. Efter løbelort op ad nakke og ned af bukseben. Mistænker lidt pencillinen fra sidste febertur; det ta’r tid at normalisere bakteriefloraen i tarmene. Mega-træls.

Men vi har prøvet det, der var værre. Indeed.

I morgen går turen til Riget. Dog med henblik på synacten-test, men jeg tror, jeg beder om den udvidede prøvepakke, tak. Nu de alligevel stikker i tøsen.

Uf, vænner mig sgu’ aldrig til kontrollerne. Tror den står på Irmas rødvinsglögg igen i aften. Får uden tvivl behov for lille comforter inden sengetid …

6 kommentarer
 1. Dorte says: 30. november 201517:56

  Hej Joan :-) Jeg købte oprindeligt døren hos http://www.kjdesign.dk/ – her skal du søge under “nissedør”. Her har jeg også købt træsko og juletræ og suppleret med lidt almindelige dukkehusmøbler og -sager.

 2. Joan says: 30. november 201509:00

  Hvor har du købt alle de fine nisseting?

 3. Closure | Kemoland says: 11. november 201508:16

  [...] ligesom sidste november går jeg derfra med en kurvfuld skønne vintage/retro-sager. Til næsten ingen [...]

 4. Drillenisse | Kemoland says: 20. november 201414:17

  [...] en måned før jul er de flyttet ned fra loftet og ind i deres julebolig bag nissedøren. Døren kan kun åbnes af nisserne selv, og det ved Ella godt, så hun holder heldigvis pilfingrene [...]

 5. Jette Backmann Grubert says: 17. november 201421:18

  Hvor er det bare blevet fint hos nisserne, det skal nok gøre stor lykke hos pigerne. Håber Ella snart er på toppen igen. Knus

 6. Yvonne Thygesen says: 17. november 201416:35

  Håber Ella snart er frisk igen. Håber kontrol går fint. Dejligt du fik fat i retro pynt. De bedste hilsner.

Kommenter indlægget