Tilbage på skærmen

Efterårsferien lakker mod enden. En solbeskinnet, regnfyldt og dejlig efterårsferie. Med masser af sommerhushygge, shopping, skattejagter, restaurantbesøg, familiestunder og kærestetid.

Tak til bedsterne for maleværksted & marengsbagning, til slagteriskolen for blodig fra-levende-gris-til-medister i børnehøjde.

Og hjerteligt velkommen i lyngen til endnu en familie, vi har fået lokket herop på nabovejen. Må jeres nyerhvervede hybel give glæde, ro og basis for masser af tour-de-skur-fester …

Nora spiller iPad, og Ella snorker. Sidstnævnte skal også tidligt op, den lille mus. Det kan være, hun klapper i som en østers. Det kan være, hun højlydt udbreder sig om dit og dat. Ingen ved det.

Men ét er sikkert: I morgen kl. 09.18 toner EllaBellaMovieStar frem på Go’Morgen Danmark med mor ved sin side (hvis jeg ellers kan få hende halet op og afsted …)

Her er vi to nemlig endnu engang inviteret til at sparke Knæk Cancer-ugen i gang. Og hvilken uge! Ud over at følge indsamlingen dag for dag glæder jeg mig især til:

  • De to stks rørende dokumentarer onsdag og torsdag under navnet Kræft & Kærlighed, som den smukke og skarpe tilrettelægger fra vores egne to film har været med til at strikke sammen
  • Den store Vild med dans-aften fredag med deltagelse af en af vores gæve soldaterkammerater, en vidunderskøn Cancer Mom, der lige nu (med blafrende sommerfugle i maven) kæmper en brav kamp for at huske de svære trin
  • Det afsluttende Knæk Cancer Show, som vi igen i år er inviteret til at opleve live fra salen. Wiii!

Her kan du se eller gense sidste års interview fra et efterårssmukt Tivoli-studie.  Med undertegnede, yngstetrolden – og Applejack naturligvis.

2 kommentarer
  1. Gitte K says: 18. oktober 201510:42

    Hej!
    Jeg har lige set jer – godt sparket igang

  2. Jette Backmann Grubert says: 17. oktober 201521:20

    Glæder mig til at se jer. Knus og tanker herfra.

Kommenter indlægget