Cancer-app

Vi håber, at app’en vil være en hjælp i dagligdagen for patienter og pårørende, som ofte står med en oplevelse af kaos omkring sig,

siger Kræftens Bekæmpelse om deres nye gratis Liv med kræft-app, men er det ikke bare lir, som mange andre sundheds-apps, der vælter frem for tiden?

Nej, det er i bund og grund en god idé – dog ikke ny; Dansk Selskab for Patientsikkerhed har jo længe uddelt Patientens Bog, som er lidt i samme stil – omend ikke digital. Så nu har både Anders og jeg hentet app’en, og så må brugbarheden komme an på en prøve … Vi tjekker funktionaliteterne ud:

Det sker
Nu har jeg jo under “Profil” angivet, at jeg er pårørende til leukæmi-patient, så hvorfor i alverden skulle netværksgruppe for brystkræftpatienter lige være interessant for mig? Ja, jeg spør’ bare …

Om os
Ja ja, hvis jeg har fundet frem til app’en, så ved jeg nok godt, hvem Kræftens Bekæmpelse er!

Støt
Tsk tsk, I fik vist rigeligt i lørdags – skal vi komme videre?

Logbog & huskeliste
Læser i beskrivelsen af app’en, at der er mulighed for info-deling af de to moduler samt upload af fotos og dokumenter. Nu er jeg lidt mere tændt! Nå, det viser sig imidlertid, at huskepunkterne kun enkeltvis kan deles – og altså ikke de ganske oversigter. Derudover har min kemohjerne altså endnu ikke helt grejet, hvordan upload foregår.

Så vi fortsætter nok med vores hjemmelavede pdf-huskeseddel suppleret med Notespark til lægesamtale-emner og medicin-reminders, der indtil videre har fungeret ok, og som vi begge har redigerings-adgang til.

Kan dog være, app’en virker bedre for andre, så den er naturligvis lagt på linksamlingen

0 kommentarer
Kommenter indlægget