… fik en hue rød!

For lidt siden kom posten med Lunas lune hue, og hvor er den FED:

Blød, elastisk – og så er den vendbar!

Lidt underligt sådan pludselig at se Ella med kemo-kalot på knolden. Anders mener, hun ser mere syg ud end før, nu hun ligner en gængs kræftpatient, men jeg synes, hun ser mega-nuser ud.

Hva’ syn’s I?

6 kommentarer
 1. Hatten af | Kemoland says: 26. august 201318:48

  [...] tid. Er det virkelig vores lille Ella med så meget fint hår? Endelig har hun indvilget i at smide kalotten, og med ét ser hun både meget ældre og meget raskere ud. Om føje tid er det sondens tur til at [...]

 2. Medical pattern | Kemoland says: 22. december 201219:26

  [...] overalt på nettet til chemo caps, og tegnede her til aften i protest mit eget inspireret af Luna-huen og et stribet [...]

 3. Susan says: 12. november 201207:48

  Superfed hue :O) Godt der er kommet sådan et udbud i fede kemohuer, da vi skulle anskaffe hue til sarah for de 7 år siden, der var udbuddet meget lille. Da jeg er en nørd til at hækle/strikke, måtte jeg til lokale garnforretning og tigge hende om hjælp. Hun lavede så nogen fine huer, bla en jordbærhue, som var et stort hit. Vi har selvfølgelig huerne endnu, dem vi Sarah da beholde, klart !! ;O)

 4. mikael says: 9. november 201223:57

  Det kan være lidt koldt for hovedet efterhånden, og jeg synes, den klæder hende super-godt!! …..og vigtigst af alt: hvis hun for alvor forelsker sig i huen, skal man ikke undervurdere, hvilken følelsesmæssig betydning den kan få. Jakob har stadig den kasket, vi købte til ham, da han fik kemo, og som han ALTID havde på udendøre. Kasketten har noget nær gude-status……og jeg måtte endda tale alvorsord med ham for at få ham til at tage den af indendøre i skolen, da hans dansklærer til sidst blev træt ikke at kunne se ham i øjenene;-)

 5. Louise says: 9. november 201219:25

  Hun ser rigtig dejlig ud – og det er en fed hue. Tænker meget på jer og sender alle gode tanker jeres vej.

 6. Heidi Dyreby says: 9. november 201214:35

  Hun er da så smuk og dejlig den lille fighter prinsesse

Kommenter indlægget