5061 Take Along

Oj, hvor fantastisk!

I går ankom lidt mere Playmobil til pigernes (og min) voksende samling.

Efter Moster Lines fremragende julekalender er 3/4 af familien Kemoland gået i shoppe-mode, og seneste køb (efter det gigantiske lyserøde palads til spotpris for en måneds tid siden) er dette skønne mobile kuffert-slot. Den såkaldte Playmobil Fantasy Chest er nu grundigt vasket & sprittet og parat til at komme med til Riget søndag aften, hvor Ella indlægges.

Hun får dog nok ikke lov til at lege med kufferten den første uges tid, idet alt skal rengøres ifølge særlige foreskrifter, inden det lukkes ind på den sterile sengestue. Ja, selv mit hækletøj skal bestråles (!), hvilket efter sigende kan tage op mod en uge.

Pyh, kræver lidt planlægning at pakke til transplantationen, og det er mildest talt ikke min spidskompetence for tiden. Har sågar svært ved at overskue Noras træning med springholdet her i weekenden. Overblikket er mudret til i angst og stress.

Som sædvanlig.

3 kommentarer
  1. Krasilnikoff, Anne says: 27. januar 201320:10

    Playmobil styrer for vildt! Krydser arme og ben for kemokur går godt og ja a t det hele går godt. Det skal det. Punktum!

  2. Marie Louise says: 26. januar 201311:16

    Hvor tiden dog flyver! Kan man ringe til jer, eller skal mobilen også bestråles i en ugestid?

  3. Heidi Dyreby says: 25. januar 201318:47

    Uh ja det er lige om lidt at det går løs..håber af hele mit hjerte at det går som det skal med transplantationen…kæmpe knus fra Heidi

Kommenter indlægget