O.P.

Fredag
“Ella har jo en BOOP og skal derfor ha’ lavet en BAL”.

Øh, ok?

“Nemlig, men det kan vi bare ikke i weekenden …”

What? U-land!!!

Efter at forældrene har råbt op i snart en uge nu, er det endelig konstateret, at der ER noget galt med Ellas lunger, som kræver behandling. Men hvilken behandling – antibiotika eller binyrebarkhormon – det vides ikke, før yderligere lunge-tests foreligger. Og, uha, når det er fredag over middag, så lukker hele fabrikken jo.

“… for sådan en test foretages kun i weekenden, hvis det er meget akut”, får jeg at vide.

Hør sig mig lige, har Ella ikke været nok akut allerede? Skal vi ligefrem sidde på vores røv og bare vente på, at tøsen vælter? Kan I så se at få fyraftensbajeren tilbage i kassen og leve op til jeres ansvar. Slapsvanse!

Lørdag, søndag, mandag
Og ganske rigtigt: Ellas iltbehov stiger støt, som timerne går, og i løbet af weekenden bliver hun mere slatten og får feber. Arbejder angsten væk i sommerskuret med slåning af knæhøjt græs og i dobbelthuset med klipning af utæmmet hæk. Andets ta’r Riget-tjansen.

Vente vente vente …

Tirsdag
Kl. er 13.56, og om 4 minutter er der endelig(!!!) fundet plads til Ella på operationsbriksen, så hun kan få lavet den længe ventede bronkoskopi under fuld narkose.

Jeg er ved at skide grønne grise her, for hvad nu, hvis en ny fatal blødning opstår, og hun havner i respirator igen? Det overlever hun ikke. Helt ærligt, det tror jeg simpelthen ikke på. Nå, men vores gode gamle kendinge på Intensiv står standby, hvis vi skulle være så uheldige at ryge derover.

Mod forventning, naturligvis ..

Uhuuuuu – pissebange! Så kryds fingre derude for Ella endnu en gang. Hun har brug for det :-/

25 kommentarer
  1. Marion (farmors søster) says: 12. juni 201312:14

    Kæreste Dorte – Du har al mulig ret til at være angst og bekymret for Ellas bronkoskopi. Det er ikke noget at spøge med. Når dette læses, håber jeg inderligt, at indgrebet er godt overstået og uden komplikationer, og at patologerne (eller hvem der nu skal undersøge Ellas lungevæv), skynder sig at komme med et resultat, så I ved, hvad I har at forholde jer til.
    Det er virkelig ubehageligt, at I ikke kan få ro og fred til at koncentre jer om at hjælpe Ella med at blive rask igen, efter alt det hun og I har været igennem, men nu skal til at slås med endnu en sygdom.
    Jeg har kigget lidt nøjere på det seneste billede af Ella, og hun ser godt nok sløj ud, men tager jeg helt fejl, hvis jeg ser, at hun er ved at få øjenbryn og vist også lidt øjenvipper?
    PS. Jeg har selv fået foretaget en leverbiopsi for 3-4 år siden (i lokal bedøvelse) og fik bagefter målt blodtryk hvert kvarter for at sikre, at der ikke var opstået en blødning ved indgrebet, så jeg føler med din bekymring for bronkoskopien.

  2. Merete says: 12. juni 201309:35

    Kryds, tanker og frustration over, at der stadigvæk er noget der hedder weekend på et hospital! Det er bare ikke ok!

  3. Sussie says: 11. juni 201323:21

    Kære Gud, gi’ din kræfter, liv og kærlighed til lille Ella, så hun snart kan bli’ helt rask igen. Støt og styrk hendes kære familie, så de klarer sig igennem denne umenneskelige hård kamp. Jeg beder dig af hele mit hjerte… Amen.

  4. Anne says: 11. juni 201322:54

    Har længe læst med – og nogle gange holdt vejret.. det er jo et langt mareridt I står midt i, og jeg forstår slet ikke al den ventetid – det er på ingen måde okay :( Men hvor er det skønt at se det fantastiske billede af jeres smukke Ella. Jeg kender jer ikke, trods det sender jeg jer mange tanker hver dag – og følger troligt med. Jeg ønsker at Ella snart må blive rask, at jeres lille familie igen må kunne lægge angsten fra jer og nyde tilværelsen.
    Mange kærlige tanker fra Anne, der har 2 små engle i himlen – og på ingen måde ønsker at andre skal gennem det mareridt.

  5. Jeanette Sommer-Bruhn says: 11. juni 201322:45

    Der var en gang hvor vi kunne bryste os af at ha’ et af verdens bedste sundhedssystemer, men den tid er for længs slut :( DESVÆRRE . . Og, desværre går udviklingen ikke i en positiv retnIng. Vores børn, vores GULD, skal ikke vente, slet ikke når man har det så skit som Ella, og har været så meget igennem. Undersøgelser m.m. skal bare komme så snart der er behov . . .
    Jeg krydser mine finger og sender de bedste positive tanker til Ella og hele Jeres lille familie.
    Mine bedste håb og tanker til jer alle :-)

  6. Monica Mdsen says: 11. juni 201321:52

    Krydser alt hvad der krydse kan. Ønsker jer det bedste og sender jer tusindvis af knus og kram

  7. Inge says: 11. juni 201321:40

    Krydser, krydser , krydser. Og 1000 tanker. Knus

  8. Anja says: 11. juni 201321:05

    Krydser alt, hvad jeg kan. Ella, sender dig den allermest positive energi og tanker.

  9. Frederikkes far says: 11. juni 201320:44

    Vi har samlet al den positive energi der findes og sender den ind over Jer alle sammen NU! Store varme kram!

  10. Pia says: 11. juni 201320:19

    Krydser alt hvad jeg kan, jeg håber og tror på Ella

  11. Diana says: 11. juni 201320:07

    Man tror det er løgn… Nu kan I da ikke holde til mere!! Øv, hvor er det øv med øv på. Dorte, Jeg krydser selvfølgelig alt hvad jeg kan og håber vi høre fra dig snart. Rigtig god bedring med Ella, I stakler. Tanker fra Diana

  12. Tante T says: 11. juni 201318:46

    Vi krydser fingre herfra Vasehøjvej :)
    Knus fra Janni og co – og Tine

  13. Käthe Ejlerskov says: 11. juni 201318:02

    Krydser ALT der overhovedet kan krydses…. Sender mine bedste af ALT det bedste afsted….
    Kathe

  14. Ketty says: 11. juni 201317:35

    Aj ja kan blive så hidsig over det, nøjagtig det samme på Skejby alt lukker nærmest ned i en weekend, vores Clara fik hjertestop i en weekend, fordi en klovn af en bagvagt ik ku tage beslutning om hun var dårlig nok til intensiv…. men hjertestop er det akut nok, tænker man så??! Man er bare så gal over sygehusvæsnet i så lang tid bagefter, over alle læge fejl, over sygeplejesker der fejl medicinere, over ens kontaktlæge der pga at ens barn har erhvervet hjerneskade pga hjertestop de ikke selv forhindrede, mener at ens barn ikke fortjener at leve mere el. fortsætte sin kræftbehandling, “for hun vil jo ikke komme til at kunne noget alligevel” … Men ser og oplever det virkeligt fra den umenneskelige side. Og alt det foregår nemlig ja. De er der sgu da for at redde ens barn, ikke for at slå det ihjel. Ja undskyld mig. Jeg håber alt det bedste for Ella, men hvor må det ved Gud være svært og frustrerende at være Ellas forældre. Man kæmper Ikk alene for sygt barn, men også for at få det ordentlig behandlet for man er jo nødtil selv holde øje med det ikke bliver fejl behandlet.

  15. Helle B says: 11. juni 201317:23

    Håber der er gået godt og at Ella er vågnet igen. Så må de godt lige rubbe neglene med de svar, så hun kan komme videre.

  16. Lone says: 11. juni 201315:56

    Du kan stole på, at der krydses

  17. Helene Robic says: 11. juni 201315:50

    Jeg har fulgt jer fra starten, været glad når der var noget at være glad for (ikke ofte nok ) og rystet af angst når det ikke gik så godt. I fortjener en snarlig happy end på dette rædsomme eventyr alle sammen Håber kræfter og mod slår til endnu een gang. De kærligste hilsener fra mig her i Bretagne Helene
    og jeg krydser naturligvis fingre også

  18. Anne says: 11. juni 201315:14

    Jeg krydser alt kan du tro. Sender gode vibrationer til jer. Knus herfra

  19. Yvonne Thygesen says: 11. juni 201315:12

    Krydser fingre og tænker på Ella og jer. Håber på positivt nyt. De bedste hilsner.

  20. Winnie says: 11. juni 201314:45

    Alt er krydset. Hep

  21. Hanne D says: 11. juni 201314:30

    Krydser ALT hvad der krydses kan – pøj-pøj

  22. Tina says: 11. juni 201314:28

    Krydser alt hvad der kan krydses søde Dorte

  23. pernille says: 11. juni 201314:28

    Også et stort X herfra – Hold op hvor skal I meget i gennem, det er imponerende at I alle holder ud.
    Knus herfra
    Pernille

  24. Dorthe Hansen says: 11. juni 201314:19

    Det kan du tro vi gør, pøj pøj

  25. Marianne says: 11. juni 201314:13

    Krydser alt hvad krydses kan! Kram til jer alle.

Kommenter indlægget