Nora 9 år

Flot lagkage – Nora lagde den sammen og pyntede den dagen før dagen. Så der var god tid til at vække med sang, lys og flag samt bage de traditionelle fødselsdags-croissanter, inden pigeflokken indtog hus & have.

Efter skattejagt, ballondans og en kølig hvid med forældrene (med uvurderlig hjælp fra min søster!) pakkede vi sydfrugterne, vandede rosen langs gavlen, der – præcist ligesom de sidste ni år – var sprunget ud på dagen, og fejrede den store pige på Riget med de to andre.

En god dag – og moren en træt mor …

3 kommentarer
  1. Inge says: 26. juni 201305:43

    Tillykke Nora – denne gang fra USA. Her er for vildt. Knus inge

  2. Farmor & Farfar says: 24. juni 201308:52

    En dejlig andendagsfest for bedsterne – også denne gang med lagkage og så behøvede du jo ikke lave den selv, Nora <3

  3. Yvonne Thygesen says: 24. juni 201308:30

    Til lykke til Nora. De bedste hilsner.

Kommenter indlægget