Forvandling

Fra udearbejdende til hjemmegående. Savner voksenkontakt, frokostordninger og projektledelse. Kommer jeg dog nogensinde ind på arbejdsmarkedet igen? Uvisheden er min hverdag – fortsætter orloven mon halve eller hele år? Ikke den fjerneste idé. En dag af gangen. Det lader til, at omslag i vejret har hjulpet på Ellas velbefindende … uanset hvad lægerne derinde på Østerbro måtte mene om den sag. Ro på mens jeg pakker soveposer og gummistøvler til familiekomsammen på Fyn. Min tur til Nora-udflugt. Opsplittet fritid. Opsplittet liv.

Fra hønsegård til sommerstue. Nora og jeg scorer endnu engang husmandsstedets ubetinget bedste sovepladser. Årtier før Carl Larsson flyttede ind med sin lette og uhøjtidelige funktionalisme, fodrede jeg fjerkræ og samlede æg her i laden. Rustikke skaller om dybt gule blommer. Barndommens ferieminder. Nu ligger jeg så – tå mod tå med førstfødte  – og tjekker MosGerdas kreative finesser ud efter en dejlig fest. Livet her på øen huer mig; største bekymring går på, hvorvidt vejret holder tørt, til lammet er færdigstegt.

Og det er sgu’ da til at tage at føle på …

 

 

4 kommentarer
 1. Karin, Farmor says: 5. august 201311:20

  Du har så ret, Inge! Det er den ultimative projektledelse – den BURDE pynte på et hvert CV.

 2. Mor says: 5. august 201301:45

  Selvfølgelig ved jeg godt, at det ikke var på den måde, du havde ønsket at bruge din viden om projektledelse, Dorte. Men for mig at se, er det lige netop hvad du dagligt gør – bruger dine evner og erfaringer sammen med Anders, når I får det hele til at køre i jeres lille familie på trods af de mange – for mig at se – uoverskuelige besværligheder og forhindringer, lille Ellas sygdom giver jer.
  Jeg – Mor og Svigermor – beundrer jer.

 3. Yvonne Thygesen says: 2. august 201322:38

  Finurlig pude. Ferie minder samler Nora garanteret med hjem fra Fyn. Godt Ella har det bedre. De bedste hilsner

 4. Charlotte says: 2. august 201319:12

  Hvor dejligt med en fest. Jeg er selv fra FYN. Hvor ligger omtalte sted med de dejlige ferie-minder? Tænker på jer. Ofte. Synes I giver Nora en dejlig sommer. Tænker ikke hun mangler oplevelser. Men at hun mangler dem som en hel familie? Enig?

Kommenter indlægget