3 – 2 – 1 …

“Der er større bekymringer i verden …”, er Anders’ kommentar til min tøjkrise.

“Du måtte godt låne noget af mit!” tilbyder Nora og fortsætter i et fnis: “… hvis du da ellers ku’ passe det, hi hi!”

“Du bliver altså nødt til at være smuk i morgen, Mor!”, stresser Ella mig.

Lader klædeskab være klædeskab og læner mig tilbage med MacBook og kaffetår. Anders har ret: Der er ved gud større bekymringer i verden – én af disse kommer netop i fokus under TV2s Knæk Cancer-uge, der begynder i morgen.

Ja, for ganske snart går det atter løs. Og vi er inviteret med. Fra start til slut. Fra dokumentar-præmiere om under 24 timer – til kulminationen i live-showet på lørdag.

Glæder mig til at tage hul på endnu en indsamlingsevent i den gode – og meget vigtige – sags tjeneste. Så vigtig at jeg tropper op i Tivoli kl. 06.15 (!) mandag morgen (!!) med Ella på slæb (!!!)

De er advarede derinde. Kan vitterligt ikke garantere for udfaldet, hvis tøsen får det forkerte ben ud af sengen. Hvilket nemt sker så tidligt på døgnet. Hysteri for fulde gardiner i live-tv. Fantastisk.

Nå, det var den hersens garderobe, jeg kom fra …

4 kommentarer
 1. Christian says: 20. oktober 201423:23

  Stærkt, Dorte, at I er kommet så langt – vildt fedt at se din søde datter i Go’ Morgen Danmark. Det er virkelig sejt kæmpet. Jeg håber, kræften holder sig langt, langt væk fra jeres familie fremover. Tanker og krydsede fingre.

 2. Yvonne Thygesen says: 20. oktober 201410:24

  Jeg så indslaget og da havde jeg ikke læst om din tøjkrise……
  .Til gengæld sender jeg varme tanker til Nora og Anders og glæder mig over deres jordbundne kommetarer til tøjkrise og morgen tv. De bedste hilsner

 3. Anne says: 19. oktober 201423:00

  U rock girl! Du er underskøn uanset hvad Dorte:0) Så reklameklip fra filmen i morgen – er allerede helt rørt dybt indeni…på trods af Geos stand up show som ellers er udmærket som kører over skærmen lige nu. Jeg vil huske kleenex og sende jer masser af kærlige tanker og ønsker om en dejlig dag (trods alt). Jeg håber snart at vi kan ses:0)

 4. Jette Backmann Grubert says: 19. oktober 201421:49

  Jeg vil glæde mig til at se jer på skærmen fra i morgen tidlig. Og Dorte, du vil se smuk ud, uanset hvad du tager på. Mange knus og tanker herfra.

Kommenter indlægget