En milepæl

Har i dag nået en milepæl i mit liv: Mens jeg sorterede aflagt børnetøj på stuegulvet, gik det pludselig op for mig, at småbørnsfasen i vores familie definitivt er forbi.

Drømmen om et tredje barn er røget i vasken til fordel for beslutningen om at leve i nuet og glædes over dem, jeg allerede har.

Afklaringen skete for mig lige præcis midt imellem æbleblusen og jordbærkjolen. Gevaldigt sørgmodig og ufatteligt lettende følelse.

Angsten for at stå tilbage med kun ét barn, hvis det utænkelige skulle ske, blev i dét øjeblik erstattet af troen på, at Ella da klarer skærerne.

Selvfølgelig! Så afsted med alle tøjstørrelser under 116 til småpiger i omgangskredsen! Forårsoprydning….

2 kommentarer
  1. Dorte says: 26. april 201223:19

    Åh, Anne – du har så ret. Har lige sørget lidt over beslutningen her de seneste dage, men jeg kan mærke, at det er den rigtige. Dog hårdt at erkende, at jeg ikke kommer til at møde flere små personer med vores gener…

  2. Anne says: 26. april 201222:17

    Stor beslutning! Hm, det er godt at hvile i det man er i nu. Og det er super flot! Kender kun alt for godt det brændende ønske om, at en lille ny ville kunne revolutionere virkeligheden og alt bliver som den drøm man havde om virkeligheden før tiden stod stille.

Kommenter indlægget