Somerskur i vinterhi

Frostgrader = nedlukning af sommerhus. Øv!

Farvel og på gensyn til en ganske ny og dog allerede meget kær ven. Men først lige optænding i brændeovnen og god middag på Pottegården (uden børn!), en hyggelig rødmalet/stråtægt kro fyldt med atmosfære og stemning. Hjemad tværs gennem skoven i bælgragende mørke ved nattetide med flakkende lygte, der kunne skabe uhyggelige ansigter, uh!

Aftømning af vandrør, havemøbler i brændeskur, linned med hjem og dyner muse-sikkert gemt af vejen i tasker i klædeskabet. Tjek! Glemte imidlertid at vaske op, inden der blev cuttet for vandet – så den blev lige klaret inde hos naboen. Men så fik vi også sagt pænt farvel og tak for i år til dem også…

Vi ses igen til foråret, mit dejlige lille skur – kan næsten ikke vente. Sov sødt så længe…

0 kommentarer
Kommenter indlægget