En kassefuld bøger med posten

Wiiiii – der kun et par timer til, at jeg holder min bog i hånden – og så er jeg sgu’ blevet forfatter! Det må vel være at betragte som en af de gaver, jeg kan tage med mig fra Kemoland?

Når man er på besøg i det land, hvor der er dødsfald, sygdom og katastrofer, så skal man have en gave, som man skal tage med sig derfra. Man skal have en gave, fordi fortvivlelsen, sjælerystelsen og angsten har været så overvældende. Det er tilværelsens retfærdighed, at man skal have mulighed for at få en gave, når den nødvendige smerte har været stor, når man har arbejdet hårdt for at kunne magte sin tragedie, bekæmpe sin angst og finde ny energi og ny mening i det forandrede liv.

Marianne Davidsen-Nielsen, Blandt løver

6 kommentarer
 1. Dorte says: 7. oktober 201218:48

  @ Anne: Tak – sender lige en pb :-)

 2. Anne (@tutmarie) says: 3. oktober 201221:48

  Altså jeg kan jo sagtens bare linke her til din blog, men hvis du vil, kan Twitter også bruges til at markedsføre din bog (og blog), hvis du selv vil være aktiv i det. Giver gerne tips pr. mail tutmarie @ gmail.com.

 3. Dorte says: 3. oktober 201220:53

  @ Anne – ja, jeg er vist på Twitter, men det er virkelig et af mine hængepartier, for jeg har aldrig fået det brugt og burde jo egentlig være aktiv der også. Hvilke oplysninger har du brug for?

 4. Tine says: 3. oktober 201218:31

  TILLYKKE !!!! Det er godt at fokusere og glæde sig over de gaver, man også får med i sine livskriser. <3

 5. Anne (@tutmarie) says: 3. oktober 201212:24

  Tillykke med bogen! Er du egentlig på Twitter? Jeg hjælper gerne med at sprede ordet om den der.

 6. Tina says: 3. oktober 201210:00

  Det er så flot Dorte og fed forside. Glæder mig til at læse den. Har bestilt den :-)

Kommenter indlægget