Honninglaks til nytår?

Hun er sgu’ ikke til at blive klog på, hende frk. Kemoged: 1. juledag gik Ella amok over at skulle til svampekur på Riget; i dag ville hun slet ikke med hjem igen, da infusionen var færdig!

Havde begge piger med derind, så Anders kunne få sig et par uforstyrrede timer hjemme. Og uforstyrret var der i hvert fald ikke i bilen tilbage mod Roskilde det første kvarters tid, men halvvejs faldt hun heldigvis til ro, så jeg kunne få tid til en lille telefonsludder med dejlige Marie Louise.

Inden Holbækmotorvejen splittede op mod Rødby og Sj. Odde, havde vi nået at runde alt fra PMS til nytårsmad, og på hendes opfordring bringes hermed – til alle jer skønne læsere derude – Kemolands menuforslag til nem og lækker.

Honning-laks (Stines opskrift fra mødre-wknd i Sommerskuret): Køb en hel frisk lakseside – Super Best har nogle gode. Smør den rundhåndet ind i honning. Smut, grovhakhak og fordel en pakke mandler oven på honningen. Pres til sidst en halv citron eller lime og drys med timian. Ind i ovnen 20-25 min. – ud og træk ti min. Server evt. med creme fraiche-dressing, kartofler, lune rejer og salat.

1 kommentar
  1. Marie Louise says: 29. december 201215:28

    Det var timian, vi ikke kunne huske! Ser også nydelig ud på billedet. Jeg tror, jeg laver en salat med romaine, appelsin og flødedressing til og så grønne bønner og timianristede gulerødder. Mm…

Kommenter indlægget