Snefri

Nora gik rystende i seng med knapt 39 i feber i går lige efter aftensmaden. Ingen svømning i aftes og ingen skole i dag. Øv – vi var helt sikre på, at nu var det hendes tur til det slemme maveonde fra Lillesøsters børnekræftafdeling.

Men nej! Hun vågner frisk og frejdig her til formiddag og hopper ind til Ella: “Go’morgen, lille Snut – skal vi ikke se, hvad nissen har puttet i julebussen i dag?”

Hm, nu er skoledagen godt i gang, så vi vælger at fortsætte den henslængte stil med togbane på stuegulvet og kaffe i sengen. Får oven i købet nået at færdiggøre et par smykker til 2.c.’s bod på skolens julebazar og en frisk kælketur i den nyfaldne sne her inden frokost.

Fjerde & sidste kemo: Kom bare an!

2 kommentarer
  1. Tante T says: 5. december 201218:56

    Ella er sej, siger Maya :) Matilde ligger med 39 i feber :( -og kastede op i nat. Mon Maya slipper?

  2. Farmoren says: 5. december 201214:05

    Åh, hvor dejligt at se!! Håber, de voksne klarer sig lige så godt – med helbredet ikke kælketur. Har haft problemer med “sort skærm” på Kemoland, men fandt ud af, at de jo øjensynlig ligger på YouTube :0

Kommenter indlægget